Κατά την διάρκεια της καισαρικής έπαθε περιγεννητική ασφυξία. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για μεταφορά του στο Ιπποκράτειο (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κατά την διάρκεια της καισαρικής έπαθε περιγεννητική ασφυξία. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για μεταφορά του στο Ιπποκράτειο (video)

Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους

 medlabnews.gr iatrikanea


Σε κρίσιμη κατάσταση και στη Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο“, νοσηλεύεται το νεογέννητο βρέφος που διεκομίσθη το μεσημέρι της Κυριακής από την Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για αγοράκι το οποίο λόγω περιγεννητικής ασφυξίας κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής της μητέρας του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης.

Οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του.

Για τη διακομιδή του στήθηκε «γέφυρα ζωής» από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. για το μόλις δύο ωρών βρέφος, προκειμένου το ασθενοφόρο να φτάσει γρήγορα και και με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας το νεογέννητο μωρό έφτασε σε 24 λεπτά από το Κλειδί στο νοσοκομείο της πόλης για να λάβει τη φροντίδα που χρειάζεται.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης και αναπληρωτής γενικός γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, κοινοποίησε σχετικά βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χίλια μπράβο σε ολους τους εμπλεκόμενους!!! Με κανετε υπερήφανο που υπηρετω στην Ελληνική Αστυνομία και στο ποστο του εκφωνητη!!! Δυο ωρών νεογέννητο απο Πτολεμαΐδα για Ιπποκράτειο!!! 24 λεπτά απο Κλειδί και 86 δευτερόλεπτα απο Περιφερειακή για Ιπποκράτειο!!! Συγχαρητήρια!!!!».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων