Κρήτη: Παιδάκι 4 ετών περιπλανιόταν μόνο του σε παραλία, τουρίστες ειδοποίησαν την αστυνομία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κρήτη: Παιδάκι 4 ετών περιπλανιόταν μόνο του σε παραλία, τουρίστες ειδοποίησαν την αστυνομία

Τι είπε η 33χρονη μητέρα του παιδιού στους αστυνομικούς
Κρήτη: Παιδάκι 4 ετών περιπλανιόταν μόνο του σε παραλία, τουρίστες ειδοποίησαν την αστυνομία

medlabnews.gr iatrikanea

Τουρίστες εντόπισαν ένα 4χρονο αγοράκι να περιφέρεται μόνο του στην παραλία του Μάλεμε στην Κρήτη και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα ζευγάρι τουριστών από τη Δανία παρατήρησε ότι το παιδί, που φορούσε πάνα, ήταν πολύ ώρα μόνο του και κάλεσε την αστυνομία.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά διαπίστωσαν ότι το μικρό αγόρι κρατούσε στα χέρια του ένα κινητό τηλέφωνο και το οδήγησαν στο τμήμα, ενώ ξεκίνησαν οι έρευνες για την αναζήτηση των γονιών του.

Το άφησε μόνο του για να πάει στον γιατρό, είπε η μητέρα στους αστυνομικούς

Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη μητέρα του παιδιού, δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν τους εξήγησε για ποιο λόγο άφησε μόνο το αγοράκι της. Όπως ισχυρίστηκε η 33χρονη μητέρα από τη Ρουμανία που πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραλάβει το γιο της, έπρεπε να πάει σε γιατρό και γι’ αυτό άφησε το 4 χρονών παιδί της χωρίς επίβλεψη!

Όπως είπε στους αστυνομικούς η μητέρα είχε έρθει στην Ελλάδα για τουρισμό και επειδή έπρεπε να πάει εκτάκτως σε γιατρό άφησε το παιδί μόνο του στο ξενοδοχείο που διεμένουν, αλλά εκείνο διέφυγε και έτσι βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία.

Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση του 4χρονου παιδιού της σε κίνδυνο. Επειδή όπως προέκυψε ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

Πηγή: newsbreak.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων