Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τη μικρή Αλίκη. Θα μπορέσει να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τη μικρή Αλίκη. Θα μπορέσει να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς

Όλοι μαζί για την μικρή Αλίκη. Μέχρι στιγμής, η μικρούλα έχει υποβληθεί τρεις φορές σε τοποθέτηση stent

 medlabnews.gr iatrikanea

Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τη μικρή Αλίκη! 

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η σωτήρια επέμβαση! Χάρη στην άμεση κινητοποίησή σας, καταφέραμε σε μόλις 2 εβδομάδες, να εξασφαλίσουμε το ποσό που απαιτείται για την καρδιολογική επέμβαση της μικρής μας Αλίκης! 

Η Αλίκη είναι ένα κοριτσάκι 13 μηνών που έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Shone, μία σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια, που αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά, μπορεί να αποβεί μοιραία. Λόγω της πολυπλοκότητας της συγκεκριμένης καρδιοπάθειας, η επέμβαση προγραμματίστηκε σε εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο, ωστόσο οι γονείς της μικρούλας μας βρισκόταν σε απόγνωση, αφού δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στο κόστος του χειρουργείου. 

Χάρις όμως στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλαμε, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε εγκαίρως το ποσό που απαιτείται για την επέμβαση και νοσηλεία της μικρής μας φίλης και σε μερικές ημέρες, η Αλίκη μας θα εισαχθεί στην κλινική, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις. Εκ μέρους της οικογένειάς της μικρής Αλίκης, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την αμέριστη στήριξή σας. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν! 

Καλή επιτυχία μικρό μας κοριτσάκι! Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας μαζί σου!


Η εκστρατεία της μικρής μας Αλίκης

Η Αλίκη είναι ένα κοριτσάκι 13 μηνών που ταλαιπωρείται από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Όλα ξεκίνησαν από μία εξέταση ρουτίνας ένα μήνα μετά τη γέννησή της, όταν ο παιδίατρος διαπίστωσε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καρδούλα της. Η μικρούλα νοσηλεύτηκε άμεσα στην εντατική ειδικού καρδιολογικού κέντρου της Αθήνας, και έπειτα από μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, διεγνώσθη με το σύνδρομο Shone, μία σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια, που αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά, μπορεί να αποβεί μοιραία.

Μέχρι στιγμής, η μικρούλα έχει υποβληθεί τρεις φορές σε τοποθέτηση stent, ενώ σύντομα πρόκειται να εισαχθεί σε ιδιωτικό κέντρο, ώστε να υποβληθεί σε μια περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί από μία εξειδικευμένη καρδιοχειρουργική ομάδα. Δυστυχώς όμως, η οικογένεια της μικρής Αλίκης δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στο κόστος του χειρουργείου και της νοσηλείας της, αφού η μητέρα της έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εργασία της για να τη φροντίζει.

Η ζωή της μικρής Αλίκης βρίσκεται σε κίνδυνο. Εμείς όμως, έχουμε τη δύναμη να της προσφέρουμε την ευκαιρία να υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή! Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

#ΠαιδίΣεΑνάγκη !

ΤΡΟΠΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ:

-με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet,

Paypal, Stripe,) επιλέγοντας «Δωρεά» στην εκστρατεία https://act-of-kindness.org/.../support-little-aliki-246/

-Mε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία: «Για την Αλίκη 246». Έπειτα, συμπληρώστε το παρακάτω δελτίο δωρεάς για να σας αποστείλουμε την απόδειξη: https://act-of-kindness.org/el/forma-apodeixis/

Πράξης Αγάπης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων