Σοκαριστικό ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στις ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκαριστικό ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στις ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του

Το αγόρι υπέστη πολλαπλά κατάγματα και διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Σοκαριστικό ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στις ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του

medlabnews.gr iatrikanea

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 10χρονο αγόρι στην Αντιόχεια της Καλιφόρνια, όταν εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του σε τρενάκι λούνα παρκ στο φεστιβάλ Taste of Summer.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, όταν τα πληρώματα έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν το τραυματισμένο παιδί, που ταυτοποιήθηκε ως Huntley Daniels.

Ένας μάρτυρας που βρισκόταν στο τρενάκι την ίδια στιγμή με το αγόρι ανέφερε ότι ο ιμάντας του είχε χαλαρώσει.

«Ανέβαινε πάνω από το κεφάλι μου, οπότε προσπαθούσα κάθε φορά που πήγαινα, επειδή ανέβαινε και ήμουν σχεδόν έτοιμος να πέσω, να χτυπήσω κάτω για να το κλείσω, ώστε να μην πέσω», είπε το άλλο αγόρι. «Περίπου στον τρίτο γύρο, έκανε κάτι σαν βουτιά, σαν τα χέρια του να ήταν κάτω και τα πόδια του ίσια, βγήκε από το τρενάκι και προσγειώθηκε ακριβώς έξω από την πύλη εισόδου».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Huntley μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Advocate Lutheran General Hospital στο Park Ridge σε κρίσιμη κατάσταση. Αργότερα μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Comer Children's Hospital του Πανεπιστημίου του Σικάγο και μπήκε στο χειρουργείο.

Η οικογένειά του αποκάλυψε ότι υπέστη σπασμένα πλευρά, σπασμένο μηριαίο οστό, σπασμένο χέρι, ραγισμένο κρανίο και σπασμένη σιαγόνα, ενώ επίσης τα δόντια του εισχώρησαν στα ούλα του.

Ο δήμαρχος της περιοχής  διέταξε να κλείσει προσωρινά το θεματικό πάρκο για να επιτρέψουν στους αξιωματούχους να κάνουν τις απαραίτητες έρευνες.

«Δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορεί να σου συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε σοκαρισμένη η γιαγιά του Huntley.

Αποκάλυψε επίσης πως το βράδυ της Δευτέρας ο 10χρονος ήταν ξύπνιος και η κατάστασή του ήταν σταθερή.

Πηγή: cbsnews.com

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων