Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης. Οι αναρτήσεις του στο Facebook | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης. Οι αναρτήσεις του στο Facebook

«Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα, αρκεί να βγω κύριος» γράφει
Ξανά στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης. Οι αναρτήσεις του στο Facebook

medlabnews.gr iatrikanea

O Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται ξανά, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του που τον έστειλε στην εντατική.

Ο γνωστός τηλεοπτικός μάγειρας έκανε δύο αναρτήσεις στο Facebook μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο που μεταφέρθηκε εκεί.

Στην πρώτη ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο της κλινικής που βρίσκεται γράφοντας:

«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν. Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος».

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής στις 20 Ιουλίου, κοινοποίησε ένα ακόμα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ο ορός του. Όπως τονίζει στην περιγραφή ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα. Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες».

Σε δηλώσεις του κάποιους μήνες πριν, ο σεφ αποκάλυψε πως η νοσηλεία του τον Νοέμβρη σε νοσοκομείο της Κύπρου οφειλόταν σε μικρόβιο που είχε κολλήσει.

«Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό. Κόντεψε να πεθάνει λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης. Μίλησε για το μικρόβιο και το σηπτικό σοκ (video)

Σήψη. Το σηπτικό σύνδρομο αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου. Τι είναι, ποιοι κινδυνεύουν και πώς μπορεί να προληφθεί;(video)

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων