Μάνα αφήνει την κόρη της με τις ψείρες στο κεφάλι γιατί είναι βίγκαν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μάνα αφήνει την κόρη της με τις ψείρες στο κεφάλι γιατί είναι βίγκαν

Μία μαμά από την Αυστραλία αρνείται να βλάψει έστω και στο παραμικρό τις κόνιδες

 medlabnews.gr iatrikanea

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι όταν ένα παιδί έχει ψείρες στο κεφάλι, οι γονείς δοκιμάζουν απεγνωσμένα κάθε μέθοδο προκειμένου να τις εξοντώσουν, το συντομότερο δυνατόν.

Ωστόσο, μία μαμά από την Αυστραλία έχει μια αντίθετη προσέγγιση στο θέμα καθώς αρνείται να βλάψει έστω και στο παραμικρό τις κόνιδες.

Το ομολογουμένως πρωτότυπο σκεπτικό της θα σας αφήσει στη κυριολεξία να… ξύνετε το κεφάλι σας.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε μια ανήσυχη μητέρα σε διαδικτυακή στήλη συμβουλών, η γειτόνισσά της αρνείται να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση των ψειρών και της κόνιδας στο κεφάλι της κόρης της επειδή είναι βίγκαν και οι βίγκαν δεν σκοτώνουν ζωντανά πράγματα.

Η ίδια εξηγεί: «Η επτάχρονη κόρη μου είναι κολλητή με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η οικογένεια του οποίου είναι βίγκαν. Και καλά κάνουν, σεβόμαστε την επιλογή τους. Το πρόβλημά μου είναι ότι πρόσφατα, αυτό το κατά τα άλλα ευχάριστο παιδί, ήταν στο σπίτι μας και ξυνόταν μανιωδώς και ανακάλυψα ότι το κεφάλι της ήταν γεμάτο ψείρες». Αφού ανέφερε τα… ευρήματά της στη μητέρα του κοριτσιού, εκείνη απάντησε ότι ήταν γνώστης, αλλά δεν ήθελε να βλάψει τις ψείρες και τις κόνιδες.

«Μου είπε ότι είχε την πρακτική να χτενίζει τις ψείρες και τις κόνιδες στον κήπο, όπου είχαν τις περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό», γράφει η μητέρα στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, ζήτησε από την υπεύθυνη της στήλης να τη συμβουλεύσει πώς να χειριστεί την κατάσταση. «Δεν θέλω να χωρίσω τα παιδιά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση το «χτένισμα στον κήπο» να αποδώσει (το βιομηχανικό παρασιτοκτόνο μόλις και μετά βίας αποδίδει) και δεν θέλω η κόρη μου να γεμίσει ψείρες».

Η συμβουλάτορας απάντησε αυτό που πραγματικά σκέφτεται, ότι, δηλαδή, η άλλη μαμά ήταν μια «ηλίθια υποκρίτρια» και συμπλήρωσε ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα «τέρας» που καταδίκαζε τις κόνιδες σε έναν «αργό και οδυνηρό» θάνατο, καθώς δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν στον κήπο.

Στη συνέχεια, συμβούλεψε αστειευόμενη την αναστατωμένη μαμά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ετοιμάσει το μπάνιο για να «παίξουν κομμωτήριο» με τα κορίτσια και να αφαιρέσει η ίδια τις ψείρες.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι αυτό θα μπορούσε να αναστατώσει την άλλη μαμά, αν το μάθαινε.

Αν και θα άξιζε τον κόπο!

Πηγή neoskosmos.com

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων