Σοκάρει ατύχημα σε γυμναστήριο. Mηχάνημα συνθλίβει τον αυχένα 42χρονου (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκάρει ατύχημα σε γυμναστήριο. Mηχάνημα συνθλίβει τον αυχένα 42χρονου (video)

Ένα δραματικό βίντεο από γυμναστήριο στη Βραζιλία κατέγραψε τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού ενός άνδρα από μηχάνημα

 medlabnews.gr iatrikaneavcr

Ένα δραματικό βίντεο από γυμναστήριο στη Βραζιλία κατέγραψε τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού ενός άνδρα από μηχάνημα, με αποτέλεσμα να είναι λιγότερες από 1% οι πιθανότητες να ξαναπερπατήσει.

Ο 42χρονος Ρετζιλιάνο ντα Σίλβα, πατέρας τριών παιδιών, έκανε διάλειμμα στην προπόνησή του καθισμένος στον πάγκο, όταν το μηχάνημα με τα βάρη των 165 κιλών έπεσε στον αυχένα του την περασμένη Παρασκευή σε γυμναστήριο του Ζουαζέιρο ντο Νόρτε στην πολιτεία Σεαρά της βόρειας Βραζιλίας.

Τρεις άνδρες έσπευσαν να σηκώσουν το μηχάνημα από τον άτυχο άνδρα και ζήτησαν βοήθεια, ενώ εκείνος παρέμενε καθηλωμένος στον πάγκο.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές.

Λίγο αργότερα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Santo Antonio, όπου υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα επέμβαση διάρκειας τεσσάρων ωρών για να σταθεροποιηθεί ο αυχένας του. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ο 42χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, αλλά δεν κινούνται τα κάτω άκρα του, σε αντίθεση με τα χέρια του, όπως είπε η αδελφή του, Μαρία ντας Ντόρες.

1% οι πιθανότητες να ξαναπερπατήσει ο 42χρονος 

Ο νευροχειρουργός δρ Χοσέ Κορέια είπε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να ξαναπερπατήσει ο 42χρονος.

Πηγή UOL

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων