Aπίστευτο. Η αστυνομία δεν άφηνε τα ασθενοφόρα. Συγκλονίζει φίλος του Μιχάλη Κατσουρή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Aπίστευτο. Η αστυνομία δεν άφηνε τα ασθενοφόρα. Συγκλονίζει φίλος του Μιχάλη Κατσουρή

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής το βράδυ της Δευτέρας

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσουρής το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια καταθέτει ένας φίλος του.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, εμφανώς συγκινημένος, ο νεαρός ανέφερε αρχικά: «Συγγνώμη αδελφέ, δεν τα κατάφερα. Αυτό θέλω να πω, τίποτα άλλο».

Ο Χρήστος έτρεχε μαζί με τον φίλο του για να ξεφύγουν, όταν «το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ''αδερφέ, χτυπήθηκα'' και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι και να είναι εκείνο το παιδί».


«Τον Μιχάλη τον γνωρίζω από το γήπεδο. Στην ίδια κερκίδα, εκδρομές μαζί, φαγητό μαζί, στις καφετέριες εδώ, στη γειτονιά μας, στη Φιλαδέλφεια» είπε, και περιέγραψε ότι οι δυο τους διήνυσαν μια απόσταση 100 μέτρων και βρήκαν καταφύγιο σε ένα περίπτερο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη. Σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα, μέχρι και την καρέκλα που κάθισε στο περίπτερο. Το μόνο που μας έκανε, ένα τίναγμα. Ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω. Δεν τον αφήσαμε. Υπήρχε μία κοπέλα εκεί, νοσηλεύτρια. Προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί» ανέφερε, καθώς περιέγραφε τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν αφότου δέχθηκαν την επίθεση.

Μιχάλης Κατσουρής: Εγώ έφυγα μόνος μου να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο, λέει ο φίλος του Ο Χρήστος (το όνομα του νεαρού που ήταν μαζί με τον Μιχάλη Κατσουρή) έφυγε με το μηχανάκι του, προκειμένου να αναζητήσει ασθενοφόρο. Τα όσα περιέγραψε, πραγματικά προκαλούν ανατριχίλα...

«Δεν υπήρχε ασθενοφόρο, πουθενά! Καλούσαμε, αλλά από ό,τι μάθαμε η Αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες, μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες. Μάθαμε τέτοια πράγματα», είπε ακόμη ο οπαδός της Ένωσης και φίλος του αδικοχαμένου 29χρονου.

Όπως πρόσθεσε: «Εγώ έφυγα μόνος μου να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκελείας, το οποίο το βρήκα κατά λάθος, ο άνθρωπος είχε σχολάσει. Τον παρακάλεσα, ότι πεθαίνει κόσμος, χάνουμε τον άνθρωπό μας, και έτσι ήρθε το ασθενοφόρο».

«Δεν είχε πειράξει ποτέ άνθρωπο, η αγάπη του για την ομάδα ήταν εκεί πέρα. Ήταν στη βόλτα του. Αυτό. Η ομάδα είναι οικογένεια, όποιος κι αν είναι δίπλα, είναι αδελφός. Είμαστε δυο μέρες άυπνοι».

«Τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει σχεδόν όλο του το αίμα» λέει ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον 29χρονο Μιχάλη

«Μου είπαν τα παιδιά "Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο"» περιγράφει ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ στον Ερυθρό Σταυρό μετά τον τραυματισμό του στη Νέα Φιλαδέλφεια από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως τονίζει στο Star, εκείνη την ώρα είχε σχολάσει, όταν έντρομοι πολίτες τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να μεταφέρει στο νοσοκομείο κάποιον που είχε μαχαιρωθεί.

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδερφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του γιατί το πάρκινγκ της εταιρίας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο. Πήγα να αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου. Εκεί στη Δεκελείας με σταματήσαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα. Πήγα στο σημείο που βρισκόταν το άτυχο παλικάρι, το είδα λιπόθυμο. Συγνώμη για το τρέμουλο, τον είδα λιπόθυμο, είχε χάσει αρκετό αίμα, σχεδόν όλο το αίμα. Πρώτη κίνηση να τον βάλουμε στο φορείο και στη συνέχεια να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό», δηλώνει αρχικά ο οδηγός του ασθενοφόρου.

Και προσθέτει: «Ήμουν μπροστά, οδηγούσα, πήγαινα γκαζωμένος. Δεν μπορούσα να ξέρω τι γίνεται πίσω. Μου είπαν τα παιδιά "Τον έχουν μαχαιρώσει, γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο". Αυτό άκουγα συνέχεια... Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ανέλαβαν μετά οι γιατροί».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων