Τον πυροβόλησαν για μια προσπέραση. Αποσωληνώθηκε ενώ η σφαίρα παραμένει στον εγκέφαλό του. Τι λέει ο πατέρας του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τον πυροβόλησαν για μια προσπέραση. Αποσωληνώθηκε ενώ η σφαίρα παραμένει στον εγκέφαλό του. Τι λέει ο πατέρας του

Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει στον εγκέφαλό του.

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση του 29χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι, ενώ οδηγούσε στη Μεσαρά Κρήτης.

Την ώρα που ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης παραμένει άφαντος, ο 29χρονος αποσωληνώθηκε κι άρχισε να εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον.

Υπάρχει συνείδηση

Σύμφωνα με το neakriti, ο 29χρονος έχει αποσωληνωθεί από την περασμένη Τρίτη και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει στον εγκέφαλό του.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη του πυροβολισμού σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το περιστατικό που είχε σημειωθεί στις αρχές Αυγούστου στην επαρχιακή οδό Μοιρών Τυμπακίου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προκύπτει ότι λίγα λεπτά πριν το αιματηρό επεισόδιο είχε προηγηθεί λογομαχία, μεταξύ του θύματος και του φερόμενου ως δράστη με αφορμή μια προσπέραση.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι υπήρξε διαπληκτισμό δράστη και θύματος. Στα βίντεο φαίνεται ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί ο δράστης κάνει αναστροφή, κυνηγά το θύμα, το φτάνει και ενώ προχωρούν τα αυτοκίνητα παράλληλα τον πυροβολεί με πιστόλι μικρού διαμετρήματος. Το όχημα βρέθηκε σε χαντάκι.

Αργότερα, κι όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διαπιστώθηκε από την αξονική ότι έχει δεχθεί βλήμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και συγκεκριμένα στην αριστερή μετωπιαία περιοχή με ελαφρά κλίση προς τον κρόταφο.

Ο δε 22χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε, οδηγούσε αυτοκίνητο φίλου του με τον οποίο νωρίτερα είχαν πάει σε γλέντι και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δικαιοσύνη ζητά ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε πυροβολισμό από 22χρονο ενώ ήταν με το αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος.

«Άρχισε φασαρία, το παιδί έφυγε τους αγνόησε και τον κυνήγησαν. Σε κάποια φάση τον πέρασαν και σταμάτησε. Άνοιξε το παράθυρο και του έριξαν μία σφαίρα στο κεφάλι, σαν εκτελεστές. Δεν υπέκυψε στις μαγκιές τους και επέλεξαν να του ρίξουν» είπε ο πατέρας του 29χρονου Νίκου.

«Η κόρη μου κλαίει μέρα νύχτα. Η γυναίκα μου έχει πέσει 30 φορές κάτω και τη σηκώνω. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο κ. Γιάννης Φανουράκης ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων