Ανατροπή στην υπόθεση διαδοχικών βιασμών στην Κυλλήνη από τον ιατροδικαστή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή στην υπόθεση διαδοχικών βιασμών στην Κυλλήνη από τον ιατροδικαστή

Η κοπέλα μίλησε για διαδοχικούς βιασμούς στην Κυλλήνη

 medlabnews.gr iatrikanea

Η καταγγελία της 28χρονης προκάλεσε αίσθηση. Η κοπέλα μίλησε για διαδοχικούς βιασμούς στην Κυλλήνη με τις έρευνες να τρέχουν. Η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να ρίξει περισσότερο φως…

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου οι δύο άνδρες που κατηγορούνται πως βίασαν διαδοχικά μια 28χρονη κοπέλα. Η γυναίκα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες την βίασαν αρχικά σε ένα χωράφι και μετά σε μια παραλία ενώ όπως υποστήριξε αφού ολοκλήρωσαν το αρρωστημένο έργο τους, την εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα δεν έδειξε ευρήματα βιασμού, κακώσεις ή εκχυμώσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλουσας. Αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο του βιασμού, βρίσκονταν οι γονείς του νεότερου εκ των δύο συλληφθέντων ανδρών που μίλησαν στο Star.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς του νεότερου εκ των κατηγορουμένων, η κοπέλα είχε ξαναέρθει στο σπίτι τους και ήταν εγκάρδια.

Η 28χρονη είχε μιλήσει στο newsit.gr: «Αυτοί οι δύο με κορόιδεψαν. Μιλούσα μαζί τους έναν ολόκληρο χρόνο από το Facebook και μου είχαν τάξει ότι θα περνούσαμε καλά. Το Σάββατο, με πήγαν οι γονείς μου στον προαστιακό της Κορίνθου και έπειτα πήγα στο Κιάτο. Από εκεί πήρα το λεωφορείο για Πάτρα και εκεί ήρθε να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του ο ένας από αυτούς και πήγαμε Κυλλήνη.

«Στην αρχή όλα ήταν τέλεια αλλά έως και την Κυριακή ο άλλος ήταν εξαφανισμένος. Όμως την Κυριακή το μεσημέρι, την ώρα που έτρωγα ήσυχα με τον έναν, τον πήρε τηλέφωνο ο άλλος και άκουσα να του λέει «είναι η γκόμενα εδώ» και τον προέτρεπε να συνευρεθούν ερωτικά με την 28χρονη.

Τότε όπως αναφέρει η άτυχη 28χρονη στο newsit.gr άλλαξαν όλα. «Πήρα την τσάντα μου και πήγα να φύγω. Με το που πάω να φύγω, έρχεται και ο δεύτερος στο σπίτι. Τα δύο καθίκια με άρπαξαν και με πήγαν σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι που βρισκόμασταν. Με βίασαν και οι δύο διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα «μετά με έβαλαν μέσα στο αμάξι και με πήγαν στο σπίτι του δεύτερου και με ξαναβίασαν. Και τα δύο μέρη ήταν πολύ ερημικά».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων