Αποκάλυψη. Ο Αντώνης είχε επιβιβαστεί κανονικά στο Blue Horizon. Τι συνέβη τα μοιραία 5 λεπτά; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποκάλυψη. Ο Αντώνης είχε επιβιβαστεί κανονικά στο Blue Horizon. Τι συνέβη τα μοιραία 5 λεπτά;

Το «Αντωνιώ» με το «ανεξήγητο γλυκό χαμόγελο»

 medlabnews.gr

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, ακόμη και μετά την κηδεία του - τα αδέρφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση - , καθώς οι Αρχές αναζητούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν ώστε να αποδοθεί και η κατάλληλη τιμωρία στους ανθρώπους που τον οδήγησαν εκεί.

Στην εκπομπή του MEGA, Live News, μίλησε την Παρασκευή 8/9 ένας από τους φίλους του άτυχου άνδρα, Βασίλης, ο οποίος εξήγησε κάτι που ακούστηκε για πρώτη φορά. Το θύμα είχε επιβιβαστεί στο καράβι νωρίτερα, κανονικά, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, κατέβηκε για λίγα λεπτά και τότε είναι που συνέβη το μοιραίο (δείτε εδώ πόσα λεπτά έμεινε μέσα στο νερό αβοήθητος).

Αποκάλυψη "σοκ" για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon «Είχε κανονικά το εισιτήριο του, κατέβηκε για 5 λεπτά να δει έναν φίλο του. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω καν τι έγινε, έχω χάσει τα λόγια μου. Αλήθεια σας λέω. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη, να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι. Συνέχεια ανέβαινε κατέβαινε στην Αθήνα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα με το χαμόγελό του ήταν αυτό το παιδί. Ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Τι του φώναζαν οι άντρες του πληρώματος όταν τον έσπρωχναν Επιβάτης διπλανού πλοίου, η οποία τα είδε όλα από πολύ κοντά επειδή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα, αποκάλυψε πως η βία που δέχτηκε ο άτυχος Αντώνης ήταν πρωτοφανής.

«Τα είδα όλα από πάρα πολύ κοντά, είχα βγει έξω στο κατάστρωμα για να καπνίσω. Είδα τρία άτομα να σπρώχνουν αυτό τον δυστυχισμένο άνθρωπο 3-4 φορές για να βγει από το πλοίο. Προς στιγμήν νόμισα πως πρόκειται για κάποιον μετανάστη τον οποίο δεν αφήνουν να ανέβει στο πλοίο. Στη συνέχεια είδα την μπουκαπόρτα να ανεβαίνει και τον άνθρωπο να πέφτει στη θάλασσα.

Κατόπιν τον έχασα από το οπτικό μου πεδίο και έψαχνα με τα μάτια μου στα απόνερα που κάνει το πλοίο για να τον βρω αλλά δεν τον έβλεπα. Ξαφνικά όταν άρχισαν τα απόνερα ηρέμησαν, τον εντόπισα αλλά δεν ήξερα εάν ήταν ζωντανός. Μόλις γαλήνεψε και η θάλασσα κατάλαβα. Δεν άκουσα τι ειπώθηκε στον καταπέλτη γιατί δεν ήμουν κοντά αλλά ένας κύριος που ήταν δίπλα μου, μας είπε ότι άκουσε τους αξιωματικούς να του φωνάζουν “όξω ρε”», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Αταίριαστοι.



Το «Αντωνιώ» με το «ανεξήγητο γλυκό χαμόγελο»

Mε ένα ποδήλατο προσπαθούσε να αναλάβει όποια μικροδουλειά – ελλείψει σταθερής εργασίας – προέκυπτε. Ενας νέος του μεροκάματου, χωρίς ασφάλιση, έκανε μικροθελήματα για χαρτζιλίκι: αυτός ήταν ο 36χρονος Αντώνης Κ., το «Αντωνιώ», όπως τον αποκαλούσαν συγγενείς και φίλοι, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν δύο ναυτικοί τον πέταξαν στη θάλασσα.

Με το εισιτήριο στο χέρι, ο Αντώνης ανέβηκε στον καταπέλτη του πλοίου για να επιστρέψει στο νησί του. Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον άτυχο άνδρα να μην έχει «κόψει» εισιτήριο διαψεύστηκαν αμέσως. Αλλωστε, και ο ίδιος ο αδελφός του, επιβεβαίωσε πως ο 36χρονος, που έκανε συχνά το ταξίδι Κρήτη - Πειραιά, παρά την οικονομική στενότητα, φρόντιζε πάντα για το εισιτήριό του. «Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής». Οπως δήλωσε, έχει δει πολλές φορές το βίντεο με τον αδελφό του «και πραγματικά πρόκειται για δολοφονία. Τον σκότωσαν, είναι αδιανόητο...». Μέλος 10μελούς οικογένειας από τον Αγιο Νικόλαο, ο Αντώνης ζούσε στις εργατικές κατοικίες μαζί με δύο από τις αδελφές του. Ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν από χρόνια, ενώ η μητέρα του έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, γεγονός που, σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, είχε επηρεάσει πολύ την ψυχολογία του πάντα χαμογελαστού Κρητικού. Οπως λένε, ο πάντα πρόθυμος και χωρίς κακία νέος προσπαθούσε μαζί με τα αδέλφια του να τα βγάλει πέρα αξιοπρεπώς.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων