H ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα κλήθηκε να δώσει την μάχη με την λευχαιμία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα κλήθηκε να δώσει την μάχη με την λευχαιμία

Μόλις κάναμε την βιοψία, μας έδειξε αυτή τη σοβαρή κακοήθεια

 medlabnews.gr iatrikanea

“Μόλις κάναμε την βιοψία, μας έδειξε αυτή τη σοβαρή κακοήθεια” εξομολογήθηκε η Τάνια Ρόκκα.

H ηθοποιός και τραγουδίστρια Τάνια Ρόκκα κλήθηκε να δώσει την μάχη με την λευχαιμία και το έκανε με θάρρος έχοντας για δότη την αδελφή της. Την Παρασκευή μίλησε γι’ αυτό στην κάμερα του Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Βρισκόμουν σε μια περιοδεία συναυλιών με τον Γιάννη Ζουγανέλη εκείνο το καλοκαίρι. Χόρευα, τραγουδούσα, είχα αναλάβει και την οργάνωση παραγωγής. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, απλώς την τελευταία εβδομάδα είχα έναν μικρό βήχα που εμφανιζόταν όταν έπεφτα για ύπνο. Διαρκούσε πολύ λίγο, κοιμόμουν κανονικά και το πρωί ξανά το ίδιο».

«Μπήκα στο χειρουργείο, κάναμε βιοψία, μας έδειξε αυτή τη σοβαρή κακοήθεια και με έβαλαν… σούμπιτη, που λέμε, για χημειοθεραπείες. Δεν είχα δηλαδή την πολυτέλεια του χρόνου για να το καθυστερήσουμε καθόλου, δυστυχώς. Δεν θα πω ψέματα, δεν είμαι και υπερήρωας. Προφανώς φοβήθηκα, απλά ήταν ελάχιστα λεπτά αυτή η σκέψη. Δηλαδή για να το πω ωμά, πήρα τηλέφωνο την αδελφή μου και της είπα: «λοιπόν, οι κωδικοί μου στις κάρτες είναι αυτοί. Έχω αυτές τις εκκρεμότητες, λύσ’ τες». Γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί αύριο να μην τα καταφέρω» παραδέχθηκε η Τάνια Ρόκκα.

Εν συνεχεία, δε, η γενναία τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλβσε πως «αυτή η σκέψη όμως πέρασε και έφυγε. Ξαναείδα καθαρά τα κίνητρα μου, τους στόχους μου και είπα: «τα χτυπάω, τελείωσε». Κάπως έτσι έσφιξα τα δόντια και προχωρήσαμε. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αδέλφια, δεν έχουν αυτή την τύχη, αλλά ακόμα και αν έχουν αδέλφια δεν έχουν την τύχη της συμβατότητας. Η συμβατότητα είναι περίπου 1 προς 3 και πάντα, όταν αναφέρομαι στην Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωας μου».

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων