Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

Θέμα: “Αντιπαραθέσεις, Καινοτομία και Αριστεία”
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας

medlabnews.gr iatrikanea

Παρουσία κορυφαίων επαγγελματιών και ειδικών πραγματοποιήθηκε το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας απο 4 έως 7 Οκτωβρίου 2023.

Η ετήσια εκδήλωση με θέμα “Αντιπαραθέσεις, Καινοτομία και Αριστεία” που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους απο 1000 Ορθοπαιδικούς χειρουργούς, ερευνητές και επαγγελματίες υγείας να συναντηθούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα.

Το συνέδριο περιελάμβανε μια σειρά από στρογγυλές τράπεζες, συμπόσια και διαλέξεις που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την Ορθοπαιδική Χειρουργική και την Τραυματολογία και τα σημεία καινοτομίας και αριστείας. Καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα αλλά και από τη διεθνή ιατρική κοινότητα μοιράστηκαν τις ιδέες και τα ερευνητικά τους αποτελέσματα.

Ερευνητές και κλινικοί γιατροί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πρόσφατες ερευνητικές και κλινικές μελέτες τους. Αυτές οι παρουσιάσεις πρόσφεραν πολύτιμες πληροφορίες για τις αναδυόμενες τάσεις και τις καινοτόμες θεραπευτικές προσεγγίσεις στον τομέα της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Το συνέδριο παρείχε άφθονες ευκαιρίες δικτύωσης στους συμμετέχοντες. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις ενθάρρυναν την ανταλλαγή ιδεών και τις μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των συνέδρων.

Στον ειδικό εκθεσιακό χώρο, όπου παρουσιάστηκαν τα πιο σύγχρονα ορθοπαιδικά προϊόντα, οι νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες από κορυφαίους κλάδους, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν τον σύγχρονο εξοπλισμό και τις τεχνολογίες αιχμής.

Το συνέδριο περιελάμβανε μεταξύ άλλων κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να βιώσουν την τοπική κουλτούρα και να ενισχύσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Εκτός από την Τελετή Έναρξης, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αποφασίστηκε από  το Δ.Σ. και την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.) κα Ζωή Χ. Νταϊλιάνα, να μην πραγματοποιηθούν φέτος κοινωνικές εκδηλώσεις και οι προβλεπόμενες δαπάνες να διατεθούν προς όφελος των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Το 79ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας λειτούργησε ως ένα κρίσιμο βήμα για την πρόοδο της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και της φροντίδας του Τραύματος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Διευκόλυνε την ανταλλαγή γνώσεων, ενθάρρυνε τη συνεργασία και συνέβαλε στη συνεχή βελτίωση της φροντίδας των ασθενών στην ειδικότητα της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας.

Η Πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Ο.Τ. Καθηγήτρια Ζωή Χ. Νταϊλιάνα δήλωσε ότι η ετήσια αυτή επιστημονική εκδήλωση έπαιξε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην προώθηση της αριστείας, στη φροντίδα των ασθενών, την έρευνα και την επαγγελματική δικτύωση εντός της ορθοπαιδικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα η κα Νταϊλιάνα ανέφερε:

"Η Ορθοπαιδική και η Τραυματολογία είναι μια ειδικότητα με διαρκή εξέλιξη, η οποία χάρη στις τεχνολογίες αιχμής και την άριστη κατάρτιση των Ορθοπαιδικών Χειρουργών, συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην αποκατάσταση των παθήσεων και τραυμάτων του μυοσκελετικού συστήματος, στην αντιμετώπιση της αναπηρίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων