Τιμήθηκαν οι καθηγητές Νικ. Παπαντωνίου και Στέφ. Γερουλάνος (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τιμήθηκαν οι καθηγητές Νικ. Παπαντωνίου και Στέφ. Γερουλάνος (video)

Ειδική τιμητική εκδήλωση διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προς τιμήν των Νικόλαο Ε. Παπαντωνίου και Στέφανο Ι. Γερουλάνο.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ειδική τιμητική εκδήλωση διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας προς τιμήν του Ομότιμου Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας και Εμβρυομητρικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Προέδρου Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος και Μέλους Διεθνούς Ακαδημίας Περιγεννητικής Ιατρικής, κ.Νικόλαο Ε. Παπαντωνίου, καθώς και του Καθηγητή Χειρουργικής Πανεπιστημίου Ζυρίχης, πρώην Καθηγητή Ιστορίας Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & πρώην Προέδρου Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος, κ. Στέφανο Ι. Γερουλάνο.

Κατά την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στη Βιόπολη Λάρισας, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα την ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου έκανε ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητής Θεόφιλος Σ. Καραχάλιος.

«Έπαινος» αποδόθηκε προς τον Καθηγητή Στέφανο Ι. Γερουλάνο από τoν Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, Αθανάσιο Δ. Γιαννούκα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζηδάκι κ.ά.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις αλλά και φωτογραφικά στιγμιότυπα:

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων