Χαμός στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών. Μπήκαν γυμνιστές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χαμός στα ιαματικά λουτρά των Θερμοπυλών. Μπήκαν γυμνιστές

Οι παραβρισκόμενοι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία

 medlabnews.gr iatrikanea

Στις Θερμοπύλες η φύση έχει φτιάξει τις δικές της εγκαταστάσεις ιαματικών νερών. Σύμφωνα με το μύθο η Αθηνά ζήτησε από τον Ήφαιστο να δημιουργήσει το ιαματικό αυτό νερό για να πλένεται ο Ηρακλής μετά τους άθλους του και να ανακτά τις δυνάμεις του. Η θερμοκρασία του νερού φτάνει τους 40 ºC και εκτός του αναζωογονητικού μπάνιου μετά από σκι ή πεζοπορία στα γύρω βουνά, προσφέρεται για θεραπεία ρευματικών και γυναικολογικών παθήσεων.

Χιλιάδες πολίτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό συρρέουν για να απολαύσουν ένα μπάνιο στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών, όπου όμως δεν λείπουν τα ευτράπελα.

Πόλος έλξης για πλήθος κόσμου γίνονται κάθε χρόνο οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών. Χιλιάδες πολίτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό συρρέουν για να απολαύσουν ένα μπάνιο στον θαυματουργό ζεστό καταρράκτη, είτε για λόγους αναψυχής είτε επειδή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Βέβαια, με τόσο κόσμο δεν λείπουν και τα ευτράπελα, τα οποία απασχολούν το αστυνομικό δελτίο. Αν και τέτοια περιστατικά δεν κάνουν συχνά την εμφάνισή τους, έχουν κυρίως να κάνουν με πολίτες που θέλουν να νιώσουν πιο άνετα, βγάζοντας τα ρούχα τους και μπαίνοντας γυμνοί στα λουτρά, κάτι όμως που έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλεί κάποιους άλλους λουόμενους.

Τι συνέβη

Ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23). Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αλλοδαποί θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, όχι όμως με τη σωστή περιβολή, ή για την ακρίβεια με αδαμιαία περιβολή, κοινώς… χωρίς ρούχα και γυμνοί!

Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τους υπόλοιπους λουόμενους που απολάμβαναν το μπάνιο τους στον καταρράκτη, ωστόσο οι αλλοδαποί παρά τις επίμονες παρατηρήσεις δεν έδειξαν να πτοούνται.

Έτσι οι παραβρισκόμενοι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία καθώς οι γυμνιστές δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις τους.

Στο σημείο έφτασε πράγματι περιπολικό της Άμεσης Δράσης Λαμίας, ωστόσο οι γυμνιστές είχαν ήδη αποχωρήσει…

Διαβάστε επίσης:

Ιαματικές Πηγές στην Αθήνα. Μπορούν να ανακουφίσουν από ρευματολογικές, ορθοπαιδικές, δερματικές και άλλες παθήσεις

Ιαματικές Πηγές Πειραιά και Νήσων. Για ρευματολογικές, νευρολογικές, ορθοπεδικές, δερματικές, γυναικολογικές και άλλες παθήσεις 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων