Ηλικιωμένοι δώρισαν 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ηλικιωμένοι δώρισαν 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

αποφάσισαν να δωρίσουν ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης του Έβρου.

 medlabnews.gr iatrikanea

Άλλη μία δωρεά δόθηκε σε νοσοκομείο, αυτή τη φορά από ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Διδυμότειχο.

Μετά την κυρία Αθηνά στο Μεσολόγγι, η Σωτηρία και ο Παναγιώτης Αραμπατζής από τη Μάνη Διδυμοτείχου αποφάσισαν να δωρίσουν ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο της πόλης του Έβρου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι μετανάστευσε για χρόνια στη Γερμανία και αποφάσισαν να κάνουν μια δωρεά στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου. Ο 90χρονος κύριος Παναγιώτης και η 86χρονη κυρία Σωτηρία επέστρεψαν στην Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια για να μείνουν στην πατρίδα το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η κυρία Σωτηρία ήθελε να δωρίσει ένα ασθενοφόρο και γι' αυτό αποφάσισε να μαζέψει χρήματα εδώ και χρόνια, όσο βρισκόταν στο εξωτερικό.

Στο νοσοκομείο ενθουσιάστηκαν και αγόρασαν ένα μικρό λεωφορείο, με το οποίο μεταφ

έρουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Είναι απίστευτη η αυθόρμητη πρωτοβουλία σας να ενισχύσετε το Νοσοκομείο με τη ΔΩΡΕΑ σας», αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της η διοίκηση, αφού έτσι το νοσηλευτικό ίδρυμα θα ανταποκριθεί πληρέστερα και ευχερέστερα στην αποστολή του.

Τα χρήματα χρησιμοποιούνται ως εξής:

Το ιατρικό μηχάνημα (Υστεροσκόπιο) τοποθετήθηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου και τώρα αποτελεί βασικό ιατρικό εργαλείο του Νοσοκομείου. Αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν σε κατάλληλες θέσεις, όπου ήταν απαραίτητο και αναγκαίο, 20 κλιματιστικά, 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και 5 εκτυπωτές, διευκολύνοντας πάρα πολύ τη λειτουργία του Νοσοκομείου, αφού τα κλιματιστικά έδωσαν λύσεις στις δύσκολες συνθήκες εργασίας των γιατρών, κυρίως των χειρουργών, αλλά και των άλλων υγειονομικών, και βελτίωσαν και το περιβάλλον νοσηλείας των ασθενών, ενώ οι Η/Υ βοηθούν πλέον τους γιατρούς να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των Νοσοκομείων προς όφελος όλων και κυρίως των ασθενών. Βελτιώνεται ήδη ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων που ανήκει στο Νοσοκομείο μας, βελτιώνοντας παράλληλα και την εν γένει εικόνα του Νοσοκομείου μας. Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του στεγάστρου προ της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου. Ολοκληρώθηκε η βελτίωση και ανακαίνιση της εξωτερικής όψης του κτιρίου των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, εφαρμόστηκε η πλέον σύγχρονη μέθοδος προστασίας του και επίσης πραγματοποιείται η ανάπλαση του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου μας, και με τον τρόπο αυτό αποκαταστάθηκε η υγιεινή αλλά και η αισθητική των συγκεκριμένων χώρων του Νοσοκομείου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων