O Bruce Willis δεν αναγνωρίζει πια ούτε τη Demi Moore. Έμα Χέμινγκ: “Παλεύω με τις ενοχές” | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

O Bruce Willis δεν αναγνωρίζει πια ούτε τη Demi Moore. Έμα Χέμινγκ: “Παλεύω με τις ενοχές”

Όπως έγινε γνωστό η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από ένα είδος άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική, επιδεινώνεται

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, όπως άφησε να εννοηθεί, η σύζυγός του.

Όπως έγινε γνωστό η κατάσταση της υγείας του Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από ένα είδος άνοιας που ονομάζεται μετωποκροταφική, επιδεινώνεται.

Ο διάσημος σταρ φέρεται να μην μπορεί πλέον να αναγνωρίσει την πρώην σύζυγό του, Demi Moore σύμφωνα με πηγή στο περιοδικό Closer.

Η ηθοποιός, που ήταν πάντα κοντά στον πρώην σύζυγό της ιδιαίτερα από τη στιγμή που διαγνώστηκε με την ασθένεια, τον επισκέφτηκε μετά από ένα ταξίδι της στην Ιταλία.

Όταν όμως βρέθηκε μπροστά του εκείνος δεν αναγνώρισε τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος επί δεκατρία χρόνια και τη μητέρα των τριών παιδιών τους, της Rumer, της Scout και της Tallulah.

«Η Demi επικοινωνούσε τακτικά με τη νυν σύζυγο του Bruce Willis, Emma Heming, αλλά δεν ήξερε ότι η μνήμη του είχε επιδεινωθεί τόσο πολύ», είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, η πηγή τόνισε: «Η Demi κατάλαβε ότι δεν την αναγνώρισε».

Στην πραγματικότητα, η επιδείνωση της κατάστασης του ηθοποιού δεν προκαλεί έκπληξη. Η μετωποκροταφική άνοια είναι μια ασθένεια που προκαλεί προοδευτική έκπτωση της γνωστικής λειτουργίας, αλλά και αλλαγές στην προσωπικότητα και εναλλαγές της διάθεσης.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Emma Heming, μιλώντας στο Today Show, είχε αναφέρει: «Η άνοια είναι μια δύσκολη ασθένεια, δύσκολη για το άτομο που διαγιγνώσκεται αλλά και για όλη την οικογένεια -είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι πρόκειται για μια οικογενειακή ασθένεια», ενώ εξήγησε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε εάν ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αντίληψη της κατάστασής του ή όχι.

Ο ηθοποιός δεν έχει πια “τη χαρά της ζωής”, αποκάλυψε η σύντροφός του, τονίζοντας πως αυτό είναι «είναι το πιο σοκαριστικό με την ασθένεια, γιατί πάντα ζούσε έντονα».

Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια στις αρχές του 2022. Η Demi Moore ήταν η πρώτη που έκανε γνωστή την είδηση για την ασθένεια του ηθοποιού και την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, σε κοινή δήλωση με τη νυν σύζυγό του, μέσω των social media.

Η Έμα Χέμινγκ παραδέχτηκε ότι αισθάνεται ενοχές επειδή έχει περισσότερα προνόμια στο θέμα της φροντίδας του συζύγου της Μπρους Γουίλις που πάσχει από άνοια σε σχέση με άλλες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση.

«Παλεύω με τις ενοχές, γνωρίζοντας ότι έχω πόρους που άλλοι δεν έχουν», έγραψε η Χέμινγκ σε ένα άρθρο για την εφημερίδα Marie Shriver's Sunday Paper που δημοσιεύτηκε το Σάββατο.

«Όταν μπορώ να βγω για ένα περπάτημα για να καθαρίσει το μυαλό μου, σκέφτομαι ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό όλοι οι συνοδοι φροντίδας», έγραψε για να συνεχίσει: «Όταν αυτά που μοιράζομαι για το ταξίδι της οικογένειάς μας τραβούν την προσοχή του Τύπου, ξέρω ότι υπάρχουν πολλές χιλιάδες άγνωστες ιστορίες, που η καθεμία τους αξίζει συμπόνια και ενδιαφέρον».

Όμως η 45χρονη Χέμινγκ εξήγησε ότι σκοπό να βοηθά άλλους με να μοιράζεται την ιστορία της οικογένειάς της.

«Βλέπω ότι έχει σημασία για άλλους που αγωνίζονται και με έναν τρόπο τους κάνει να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους καταλαβαίνουν».

«Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι όταν ακούω από μια άλλη οικογένεια που έχει χτυπηθεί από την άνοια, ακούω την ίδια ιστορία θλίψης, απώλειας και απέραντης θλίψης σαν τη δική μας».

Η Χέμινγκ - που έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Γουίλις - είπε επίσης ότι το να μιλήσει για τη διάγνωση του Μπρους βοήθησε την ίδια και την οικογένεια τους με πολλούς τρόπους.

«Έχω πολύ περισσότερες ελπίδες σήμερα απ' ό,τι είχα μετά την πρώτη διάγνωση του Μπρους» έγραψε η Χέμινγκ, προσθέτοντας: «Τώρα καταλαβαίνω αυτή την ασθένεια. Έχω την ελπίδα ότι έχω βρει έναν νέο σκοπό για να βοηθήσω και να ενδυναμώσω άλλους. Και έχω ελπίδα στο πώς ολόκληρη η οικογένειά μας μπορεί να βρει χαρά στα μικρά πράγματα και στο να ερχόμαστε μαζί για να γιορτάσουμε όλες τις στιγμές που έχει να μας προσφέρει η ζωή».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων