Περίεργες ανατροπές στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και των καταγγελιών σε βάρος του π. Αντωνίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Περίεργες ανατροπές στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και των καταγγελιών σε βάρος του π. Αντωνίου

Ο δικηγόρος της οικογένειας δρομολογεί ήδη μηνύσεις.

 medlabnews.gr iatrikanea

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του π. Αντώνιου από την Κιβωτό του Κόσμου. Μετά την ανατροπή που καταγράφηκε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης όπου ένας από τους βασικούς καταγγέλλοντες στην υπόθεση για ασέλγεια σε βάρος του και η μητέρα του υπέγραψαν, όπως φέρονταν, δηλώσεις πως όσα αναφέρθηκαν ήταν ψέματα, ήρθε νέα ανατροπή.

Όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις της η μητέρα διαψεύδει ότι η ίδια και το παιδί της ανακαλούν όσα είχαν υποστηρίξει στις αρχές και κάνει λόγο για πλαστογραφία. «Δεν παίρνουμε πίσω την καταγγελία» υποστήριξε μιλώντας στην τηλεόραση του Star.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος του σταθμού με τη μητέρα του 15χρονου, προκειμένου να επιβεβαιώσει εάν όντως ισχύει ότι ανασκεύασαν τους ισχυρισμούς τους, εκείνη απάντησε ταραγμένη και διέψευσε κατηγορηματικά όλα, λέγοντας ότι ούτε η ίδια, ούτε το παιδί της ανασκεύασαν τίποτα και έκαναν λόγο για πλαστογραφία. Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας δρομολογεί ήδη μηνύσεις.

Βάσει των αρχικών πληροφοριών δύο νέες επιστολές, η μία από τον βασικό κατήγορο του ιερέα και η άλλη από την μητέρα του 16χρονου καταγγέλλοντα όπου ο μεν πρώτος ισχυρίζεται ότι είπε ψέματα, η δε μητέρα του επιβεβαιώνει ότι το παιδί της είπε ψέματα.

Και η νέα ανατροπή στα λεγόμενα της μητέρας. Υπάρχει και βιντεο

Βίντεο μέσω του οποίου ο 16χρονος καταγγέλλων αναιρεί τα όσα είχε καταθέσει προηγουμένως και τα οποία ενοχοποιούσαν τον πατέρα Αντώνιο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είναι το βίντεο που παραδόθηκε στις αρχές από την πλευρά των εμπλεκομένων που είχαν κάθε συμφέρον να τα δημοσιοποιήσουν.

Ωστόσο, για την ακρίβεια των όσων λέγονται και κυρίως των όσων πληροφοριών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η υπόθεση αυτή βρίσκεται μόνον στην αρχή της και πως υπάρχει ακόμη πολύ μεγάλος δρόμος μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η φάση της δικαστικής έρευνας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων