Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό. Άλλαξε τη ζωή μου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό. Άλλαξε τη ζωή μου

 medlabnews.gr iatrikanea

Με μια ανάρτησή στο προφίλ της στο Instagram, η Γιάννα Τερζή πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα μαζί με το κείμενο που θέλησε να μοιραστεί δημόσια ανέβασε και μια φωτογραφία από το νοσοκομείο στη Γερμανία.

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που όπως η ίδια παραδέχεται, της άλλαξε τη ζωή. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή αποκάλυψε με ανάρτησή της την οποία συνόδευε με μία πολύ «δυνατή» φωτογραφία της, ότι την περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοϊού είχε διαγνωστεί με τον συγκεκριμένο όγκο και χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Όπως παραδέχεται η τραγουδίστρια, η περιπέτειά της αυτή την έκανε πιο δυνατή.

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο 🌼

Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό. Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.

Θα πω μόνο το εξής.

Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.

Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο. Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία!

Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω❤️».

Το βράδυ της Δευτέρας με ένα νέο μακροσκελές της μήνυμα στο Instagram, αποκάλυψε για ποιον λόγο πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της.

«Αποκάλυψα την προσωπική περιπέτεια που πέρασα πριν περίπου 3 χρόνια για πολλούς λόγους, με κυριότερο το να προσθέσω κι εγώ, εδώ online, κάτι ελάχιστο, μικρούλι στη διαδικασία που έχουν ξεκινήσει άλλοι πριν απο μένα και τους θαυμάζω πολύ γι’αυτό.Το να μοιραζόμαστε καταστάσεις δύσκολες που μπορεί να μας φέρουν πιο κοντά, που μπορεί να μας κάνουν να ανταλλάξουμε μεταξύ μας πληροφορίες πολύτιμες.

Που μπορεί να γίνουμε η αφορμή ενός κύματος αγάπης και φροντίδας ο ένας για τον άλλο. Υπάρχουν τόσα μα τόσα πολλά εκεί έξω που σκοπό έχουν να μας κάνουν να απομακρυνόμαστε, να βρίσκουμε λόγους να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον καχύποπτα, ανταγωνιστικά.

Φαίνεται να χάνουμε όλο και περισσότερο την ανθρωπιά μας, την ενσυναίσθηση, την ουσία μας, το λόγο της ύπαρξής μας. Κι όμως είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Να στηρίζουμε. Να μοιραζόμαστε. Να βρίσκουμε τρόπους αληθινούς ώστε να κάνουμε τους δεσμούς μεταξύ μας πιο δυνατούς. Να μαλακώνουν τα πρόσωπα. Να εμπιστευόμαστε λίγο περισσότερο τις προθέσεις. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα εκεί έξω. Κι όσο πιο πολύ αγριεύουν, τόσο πιο πολύ έχω ανάγκη να πιστεύω στο καλό» έγραψε η τραγουδίστρια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων