Ημερίδα Reputation Pharma 2023: «Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά…» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημερίδα Reputation Pharma 2023: «Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά…»

Στόχος η διεξαγωγή ένας παραγωγικού διαλόγου για την αξία της φήμης και την εικόνα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας
Ημερίδα Reputation Pharma 2023: «Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά…»

medlabnews.gr iatrikanea

Το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας και η Reputation Unique διοργανώνουν για 3η φορά την Ημερίδα Reputation Pharma. H ημερίδα με τον «ανοιχτό» τίτλο «Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά…», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Crowne Athens Plaza- City Center.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρουσιαστούν:

1. Έρευνα στο ευρύ κοινό αναφορικά με την εικόνα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας. Η νέα έρευνα, η οποία διεξήχθη τον Νοέμβριο 2023, πραγματοποιείται από την εταιρεία MRB και περιλαμβάνει και συγκριτικά αποτελέσματα για την εικόνα του κλάδου στο ευρύ κοινό αναφορικά με τις αντιλήψεις και τις προσδοκίες που έχει η ελληνική κοινωνία από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

2. Μελέτη της ClipNews για το αποτύπωμα του κλάδου, σε επίπεδο ηλεκτρονικής δημοσιότητας, (και στα social media) πριν και μετά την πανδημία, με δείκτες αξιολόγησης.

3. Ευρήματα για την πορεία της φήμης των φαρμακευτικών εταιρειών στο διεθνές περιβάλλον από την αμερικανική δημοσκοπική εταιρεία The Harris Poll. Τις τάσεις που επικρατούν στις ΗΠΑ και τις προοπτικές του κλάδου θα σχολιάσει ο  Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Rob Jeliekek.

4. Οι διαχρονικές συγκρίσεις από την έρευνα IMAR (Image Market Audit Report) της Reputation Unique για την εικόνα της φαρμακοβιομηχανίας μετά την πανδημία και το νέο IMAR που θα διεξαχθεί το 2024.

Την ημερίδα αναμένεται να χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Μάξιμος Σενετάκης.

Στόχος του Reputation Pharma είναι η διεξαγωγή ένας παραγωγικού διαλόγου για την αξία της φήμης και την εικόνα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας και τα ευρήματα θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν εκπρόσωποι της Επιστημονικής Κοινότητας, Θεσμικών Φορέων, καθώς και Εταιρειών από τον χώρο του φαρμάκου και της υγείας γενικότερα.

Η εκδήλωση παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές των Φαρμακευτικών Σχολών και Σχολών Επικοινωνίας να παρακολουθήσουν την Ημερίδα και να δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του PhRMA Innovation Forum (PIF).

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο reputationpharma.gr και να επισκεφτείτε τη σελίδα στο FB @ Reputation Pharma 2023

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων