Ο ιδιοκτήτης του Ολιβερ επιμένει για θάνατο από ανθρώπινο παράγοντα. Μιλούν για συγκάλυψη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο ιδιοκτήτης του Ολιβερ επιμένει για θάνατο από ανθρώπινο παράγοντα. Μιλούν για συγκάλυψη

Δεν έχει βγει ακόμη το επίσημο πόρισμα της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 8χρονου Όλιβερ που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες

 medlabnews.gr iatrikanea

Στην αποθήκη που ήταν ο Όλιβερ βρέθηκαν κόκαλα, κρανία και δέρματα σκύλων

Γυναίκα κατήγγειλε πως είδε τον Όλιβερ να βγαίνει από αποθήκη αλλά φοβάται να καταθέσει - «Ο Όλιβερ κακοποιήθηκε, κατηγορούμενος υπάρχει, θα ασκηθεί ποινική δίωξη» είπε η δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ

Την ώρα που δεν έχει βγει ακόμη το επίσημο πόρισμα της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 8χρονου Όλιβερ που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Εν αναμονή του πορίσματος ο κηδεμόνας του χάσκι αλλά και η Μάρθα Πουλτίδου υποστηρίζουν πως οι κτηνίατροι που έκαναν τη νεκροψία δεν ήξεραν να κάνουν ούτε την τομή για την εξέταση.

«Μετά από 30 ώρες που πήγαν το σκυλί για νεκροψία δεν μπορεί να βγει πόρισμα! Το σκυλί το πέταξαν στις σακούλες μαζί με τις μάσκες και τα γάντια που φορούσαν, δεν ήξεραν να κάνουν τομή και την έκανε ο ιδιώτης που παραχώρησε το κτηνιατρείο του» είπε ο κ. Φλέκας, ο κηδεμόνας του Όλιβερ στο MEGA.

Επίσης και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, είπε πως οι κτηνίατροι δεν ήξεραν να κάνουν τομή. Από την πλευρά της, η Κλεονίκη Τόλα, η πρώτη κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ και τον εγχείρισε εν ζωή, απέκλεισε την επίθεση από αγέλη σκύλων, υποστηρίζοντας πως δεν είχε σημάδια από δαγκωνιές.

«Θα φτάσω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο»

Παρά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας πως δεν υπήρξε ανθρώπινος παράγοντας στον θάνατο του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του αναμένει το επίσημο πόρισμα της έρευνας, καθώς δηλώνει βέβαιος ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την υπόθεση.

Ο κ. Μιχάλης Φλέγκας, ο ιδιοκτήτης του χάσκι, επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος.

«Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια», είπε στο Mega. Ο Όλιβερ δεν είχε δαγκωματιές

«Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος».

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του χάσκι, δεν είχε δει ποτέ τον Όλιβερ να τσακώνεται με άλλα σκυλιά.

Η θέση της δικηγόρου

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

«Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε», υπογράμμισε η δικηγόρος.

Ανεξάρτητη έρευνα θα πραγματοποιήσει τεχνικός σύμβουλος που προσέλαβε η οικογένεια του Όλιβερ, του σκυλιού ράτσας χάσκι, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στην Αράχοβα.

Η οικογένεια δεν δέχεται τις εικασίες των αρχών πως ο σκύλος τραυματίστηκε βαριά από αγέλη αδέσποτων σκύλων και θεωρεί πως για τον βάναυσο θάνατό του ευθύνεται άνθρωπος.

Ο τεχνικός σύμβουλος θα εξετάσει το πόρισμα του πραγματογνώμονα και θα καταθέσει στη συνέχεια τη δική του τεχνική έκθεση για τα αίτια θανάτωσης του 8χρονου χάσκι.

Επιπλέον, θα τεθούν από την πολιτική αγωγή ερωτήματα προς τον δήμαρχο της Αράχωβας.

Ο δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει εάν στο χωριό κυκλοφορεί πράγματι αγέλη αδέσποτων και άγριων σκύλων, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό του χάσκι.

Ακόμη, ο δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει εάν στο παρελθόν εμφανίστηκαν παρόμοια περιστατικά.

Διαβάστε επίσης

Το 31% των ατόμων που κακοποιούν σεξουαλικά ζώα κάνουν το ίδιο σε παιδιά και ενήλικες

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων