Βρέθηκαν γάντια κοντά στο σημείο που άφησε ο 51χρονος τον 31χρονο. Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκλήματος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βρέθηκαν γάντια κοντά στο σημείο που άφησε ο 51χρονος τον 31χρονο. Ερευνάται το ενδεχόμενο εγκλήματος

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

medlabnews.gr 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου από το Μεσολόγγι, ο οποίος εξαφανίστηκε εδώ και ημέρες. Αναβαθμίζεται η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη, από το Μεσολόγγι καθώς τώρα οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στο Μεσολόγγι ώστε να συμβάλλουν στις έρευνες για τον αγνοούμενο που συνεχίζονται και με εντατικούς ρυθμούς

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ακριβώς λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους του Μεσολογγίου και των Πατρών, ώστε να εξιχνιάσουν σύντομα την υπόθεση. Είναι δηλαδή πλέον, ορατό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, γι αυτό τον σκοπό μεταβαίνουν τα συγκεκριμένα κλιμάκια στην περιοχή.

Μάλιστα, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν ιδίοις όμμασι τα σημεία, τα επίμαχα σημεία τα οποία έχουν βρεθεί, τα στίγματα και από όπου έχουν παρθεί τα ευρήματα που εστάλησαν στα εργαστήρια της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, όπως μετέδωσε ο Νίκος Γιαπρακάς στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του OPEN, κοντά στο σημείο που άφησε ο 51χρονος κρεοπώλης τον 31χρονο, βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης, με το εν λόγω εύρημα να αξιολογείται από τις αρχές.

Βρέθηκαν γάντια κοντά στο σημείο που άφησε ο 51χρονος τον 31χρονο

Επίσης, κάμερες της Ιωνίας Οδού, κατέγραψαν τον 51χρονο κρεοπώλη να μπαίνει και να βγαίνει από τον κόμβο Μεσολογγίου. Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο πριν την εξαφάνισή του, ενώ από την πρώτη στιγμή επιμένει πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ο κρεοπώλης επιμένει πως το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, μετέφερε τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και όπως υποστηρίζει, από εκείνη τη στιγμή δεν τον ξαναείδε.

Στο μικροσκόπιο το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος κρεοπώλης, το οποίο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις στην μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κρεοπώλης ήταν ο άνθρωπος που συνάντησε τελευταίος τον 31χρονο αγνοούμενο, ενώ είχε κλειστό το τηλέφωνο του τις ώρες που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του νεαρού κυνηγού. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν μια δεύτερη συσκευή που χρησιμοποιούσε και δεν είναι καταχωρημένη στο όνομα του. Η συσκευή ενδέχεται να δώσει νέα στοιχεία στην μυστηριώδη υπόθεση, μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Τι βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο κρεοπώλης άφησε τον νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων