Διαγνώστηκε με κακόηθες μελάνωμα η Σάρα Φέρκιουσον. Τρίτωσε το κακό για την βασιλική οικογένεια | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Διαγνώστηκε με κακόηθες μελάνωμα η Σάρα Φέρκιουσον. Τρίτωσε το κακό για την βασιλική οικογένεια

Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από μελάνωμα

 medlabnews.gr iatrikanea

Δύσκολα μπήκε το 2024 για τη βρετανική βασιλική οικογένεια αφού μετά την Κέιτ Μίντλετον που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τον βασιλιά Κάρολο ο οποίος αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στον προστάτη, ένα ακόμη μέλος αναμένεται να δώσει μάχη για τη ζωή του.

Ο λόγος για τη Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, η οποία όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής 21/1 πάσχει από καρκίνο του δέρματος.

Η ανακοίνωση για τη Σάρα Φέργκιουσον έγινε από εκπρόσωπο της και ανέφερε:

«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα.

Η εμπειρία της υπογραμμίζει πόσο αναγκαίο είναι να εξετάζεται το μέγεθος, το σχήμα, ο χρωματισμός και η υφή κάθε νέας ελιάς, που θα μπορούσε να είναι ένδειξη μελανώματος».

Η Δούκισσα της Υόρκης έμαθε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μετά τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με την Daily Mail, είχε αφαιρέσει έναν αριθμό σπίλων ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στήθους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά το χειρουργείο στο στήθος και πριν προχωρήσει σε αποκατάσταση, της ζητήθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις και εκεί, η 64χρονη Φέργκιουσον έμαθε ότι μία από τις ελιές που είχε αφαρέσει από το δέρμα της ήταν… καρκίνωμα!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, το ηθικό της δεν έχει πέσει. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail φίλοι της, ανέφεραν πως δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα για την Σάρα Φέργκιουσον.

Και όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη που περνάει δύσκολα. Με την Κέιτ Μίντλετον να αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από χειρουργείο – μυστήριο και τον βασιλιά Κάρολο να ετοιμάζεται για επέμβαση Προστάτη… Ποια είναι η Σάρα Φέργκιουσον

Γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1959 στο Νοσοκομείο Γουέλμπεκ του Λονδίνου, και είναι το νεότερο παιδί και κόρη του Ταγματάρχη Ρόναλτ Φέργκιουσον και της πρώτης συζύγου του Σουζάνας Μπαράντες. Το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ της Σάρα και του Πρίγκιπα Άντριου ξεκίνησε από την Νταϊάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, (με την οποία ήταν τέταρτες ξαδέρφες και παιδικές φίλες), το 1985.

Η Νταϊάνα σχεδίασε μια συνάντηση μεταξύ των δύο και ενθάρρυνε τη σχέση μεταξύ τους. Στις 19 Μαρτίου 1986 ο Πρίγκιπας και η Σάρα Φέργκιουσον ανακοίνωσαν επίσημα τους αρραβώνες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων