Φάνηκε ότι πέθανε από γρίπη και είπαν ότι άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά η αιτία ήταν πιο περίπλοκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φάνηκε ότι πέθανε από γρίπη και είπαν ότι άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά η αιτία ήταν πιο περίπλοκη

Η γρίπη στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα.

 medlabnews.gr iatrikanea

Η γρίπη στοίχισε τη ζωή σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε στην εντατική αλλά ο οργανισμός της δεν άντεξε…

Η άτυχη γυναίκα πέθανε στην Πάτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2024, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Η γρίπη χτύπησε τον οργανισμό της ηλικιωμένης, που όπως φαίνεται έχασε πολύτιμο χρόνο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο. Προτίμησε λόγω των γιορτών να παραμείνει στο σπίτι της και η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Όταν τελικά έφτασε στα χέρια των γιατρών, δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για την σωτηρία της. Ο οργανισμός της δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή και η άτυχη γυναίκα υπέκυψε.

Η γυναίκα που ήταν καλά στην υγεία της, χωρίς να έχει ιδιαίτερα προβλήματα αρρώστησε από γρίπη, έχοντας και συμπτώματα κοροναϊού, δίχως όμως να πάει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο δεν αισθανόταν καλά και όταν πήγε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, η γρίπη είχε μετατραπεί σε βρογχίτιδα και πνευμονία, ενώ χρειάστηκε να εισαχθεί στην ΜΕΘ.

Μέσα σε δύο μέρες η γυναίκα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της. Το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ομως μετά από διερεύνηση του θανάτου της η ηλικιωμένη που έφυγε από τη ζωή στην Πάτρα όπως έγραψε είχε διάφορα προβλήματα υγείας, με βασικό τη σηπτική χολαγγειίτιδα.

Δεν άφησε την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα, στο οποίο είχε νοσηλευτεί αρχικά, αλλά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Βέβαια και πάλι ερωτήματα δημιουργούνται πώς με σηπτική χολαγγειίτιδα δεν είχε αφόρητους πόνους και παρέμενε στο σπίτι της και δεν πήγε νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων