Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη. Όλη τη νύκτα κατέθετε ο κρεοπώλης και το μεσημέρι συνελήφθη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση του Μπάμπη. Όλη τη νύκτα κατέθετε ο κρεοπώλης και το μεσημέρι συνελήφθη

Η οικογένεια του 31χρονου κατηγόρησε για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο, που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νεαρό προτού χαθούν τα ίχνη του.

 medlabnews.gr

Στο ΑΤ Μεσολογγίου προσήχθη πριν ο 50χρονος κρεοπώλης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνιση του 31χρονου.

Νωρίτερα, η οικογένεια του 31χρονου κατηγόρησε για ψευδή κατάθεση τον 50χρονο, που ήταν ο τελευταίος που είδε τον νεαρό προτού χαθούν τα ίχνη του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου επιβεβαίωσε ότι κατατέθηκε μήνυση «από τις δύο αδελφές και τη μητέρα του Μπάμπη. Τα αδικήματα που έχουμε καταγγείλει είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά παντός υπαιτίου και συμμέτοχου και το έτερο αδίκημα, προσωποποιημένο στον κρεοπώλη είναι η ψευδής κατάθεση».

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εμπαίζει όλες τις Αρχές που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα. Εχει υποπέσει σε αντιφάσεις που είναι ακατανόητες, με αστείες δικαιολογίες, σε διάφορα χρονικά διαστήματα. Συνεπώς καταγγείλαμε και αυτή την πράξη» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αρχές κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση τον 50χρονο μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και αφορούν στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση καθώς εξανεμίζονται οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο 31χρονος. Στην υπόθεση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μπαίνει στο κάδρο των ερευνών και ένα τρίτο πρόσωπο, ένας 36χρονος, που φέρεται να είναι στενός φίλος του 50χρονου. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε στίγμα του κινητού του 36χρονου, όπως και του 50χρονου κρεοπώλη σε περιοχή που την περασμένη Παρασκευή ερεύνησαν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να καλέσει τον 36χρονο ενώ στη συνέχεια το έκλεισε και πάλι, όπως αναφέρει το Mega. O 36χρονος αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι και όπως είπε στο Mega παρέδωσε το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι «καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος».

Πρόσθεσε πως έχει καταθέσει στις Αρχές όσες φορές κλήθηκε, με τελευταία φορά χθες. «Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος έχει επιβεβαιωμένα πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως ήταν ο 50χρονος που κάλεσε τον 31χρονο για να συναντηθούν.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Ενα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα μηνύματα αυτά είχαν διαγραφεί από το κινητό του 50χρονου αλλά οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. τα ανέκτησαν από την υπηρεσία cloud.

Συνελήφθη ο κρεοπώλης

Σε σύλληψη μετατράπηκε πριν λίγη ώρα η προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Από την άλλη έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Πρόκειται για φίλους του κρεοπώλη με τους οποίους είχε μιλήσει μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τόσο στην πρώτη κατάθεσή του όσο και στη συμπληρωματική ο 50χρονος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Παράλληλα το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε αυτοκινητοδρόμους της περιοχής ερχόταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίζονταν ο 50χρονος άνδρας για τη διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ο κρεοπώλης περιέγραψε διαφορετικό δρομολόγιο από αυτό που ακολούθησε, από τις 8.30 το βράδυ που παρέλαβε τον Μπάμπη από το σπίτι του.

Παράλληλα οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις ατόμων τα οποία ήρθαν σε επαφή με τον 50χρονο και ο κρεοπώλης φέρεται να τους εκμυστηρεύτηκε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πως είναι η ζωή στις φυλακές Κορυδαλλού, συμπλήρωσαν το παζλ των ενοχικών στοιχείων εις βάρος του.

Να σημειωθεί ότι ο από το βράδυ της Τετάρτης (17.01.2024) και για περισσότερες από 11 ώρες βρέθηκε ενώπιoν των αστυνομικών της ασφάλειας του Μεσολογγίου και κατέθετε.

Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί τον είχαν υποβάλει σε μπαράζ ερωτήσεων προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Την ίδια ώρα η μητέρα του, οι αδερφές του και συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου βρέθηκαν έξω από το κτίριο της ασφάλειας Μεσολογγίου και φώναζαν «που είναι ο Μπάμπης».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων