Ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, YouTube και δικό του blog είχε ο πατέρας παλαιοχριστιανός | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, YouTube και δικό του blog είχε ο πατέρας παλαιοχριστιανός

ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωνε στην κάμερα αρνητής της τεχνολογίας, αλλά εργαζόταν με... τηλεργασία

medlabnews.gr 

Ενεργός στα social media με λογαριασμούς σε Facebook, Youtube ακόμα και δικό του blog μέσα από τις σπηλιές φαίνεται πως ήταν ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία, ο οποίος πρόκειται να περάσει από το κατώφλι του ανακριτή την Τετάρτη (21/02), καθώς κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

Ειδικότερα, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωνε στην κάμερα αρνητής της τεχνολογίας, αλλά εργαζόταν με... τηλεργασία για τον δήμο Ερέτριας, έχει δικό του διαδικτυακό blog, στο οποίο μεταξύ άλλων έχει κείμενα κατά των εμβολίων για τον κοροναϊό αλλά και σελίδα στο YouTube, όπου έδινε συμβουλές ακόμα και για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα.

Από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία παρανομία αναφορικά με τον τρόπο που επέλεξε να ζήσει με την οικογένειά του. Οι Αρχές ωστόσο εστιάζουν στις συνθήκες που υποχρεώθηκαν να ζήσουν τα μικρά παιδιά τους και στο γεγονός πως δεν πήγαιναν σχολείο.

Με στολή παραλλαγής, στην Ικαρία το 2016, απέναντι από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου που καταγράφει τους μονολόγους, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Είναι η εποχή που ο ίδιος είχε φύγει από το σχολείο, που εργαζόταν ως μουσικός στην Αθήνα, και δεν έκρυβε την υποστήριξή του, στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» που τότε βρισκόταν στο κοινοβούλιο.

Σε βουνά, μέσα στη φύση, με γυαλιά ηλίου και τον κατάλληλο εξοπλισμό στις τσέπες και στα χέρια του, μιλούσε για τα βότανα και τα χόρτα.

Δικηγόρος παλαιοχριστιανού: Προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη για το DNA

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε πως «εξαρτάται από τον ίδιο» και δεν θέλει να δώσει, παρά την προτροπή του ίδιου.

«Δεν το αντιλαμβάνεται τι σημασία έχει ο πελάτης μου. Μην προστρέξει κάποιος αρνητικά και πονηρά, νομίζοντας ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να δώσει γιατί είναι ένοχος. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω και αύριο, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια και να μην τον δικάζουμε πριν βγει το αποτέλεσμα» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Στο ερώτημα για το πού μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του, ο δικηγόρος του απάντησε: «Κανείς, πραγματικά, δεν γνωρίζει και πρέπει να τις βρούμε και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και σε ποιο σημείο θα έφτανε η εισαγγελία. Δεν αναζητούνται. Θέλουμε τη βοήθεια αρχών και συγγενών, να εξασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών και πού θα κατοικούν. Το μετέπειτα είναι το σημαντικό. Δεν υπάρχει μέριμνα από τη μεριά της πολιτείας για το πού θα μείνουν σε περίπτωση που αναζητήσει τα τέκνα ο πατέρας. Και εντέλει με όλες τις ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, ώστε να ενωθεί η οικογένεια σαν κανονική οικογένεια».


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων