Κόντεψε να πεθάνει από ένα τορτελίνι 12χρονος στη Θεσσαλονίκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κόντεψε να πεθάνει από ένα τορτελίνι 12χρονος στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε να νοσηλεύεται αγόρι που συνήθιζε να τρώει ωμά ζυμαρικά ως τσιπς

medlabnews.gr iatrikanea

Στη ΜΕΘ Παίδων του «Ιπποκρατέιου» συνεχίζει να νοσηλεύεται ένα 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού.

Σοκ είχε προκαλέσει πριν μερικά 24ωρα η είδηση της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρέθηκε να νοσηλεύεται αγόρι που συνήθιζε να τρώει ωμά ζυμαρικά ως τσιπς

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα», έχει δηλώσει η μητέρα του 12χρονου.

»Έγιναν πλήξεις στην πλάτη και στο στομάχι και προσπάθειες να βγει το ξένο σώμα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο».

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν την κατάσταση της υγείας του παιδιού να είναι καλύτερη μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Σύμφωνα με την παιδίατρο Ελπίδα Χοχλιούρου, μάλιστα, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί πιστεύουν ότι θα μπορέσει να βγει από τη ΜΕΘ, καθώς πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων