Μιλάει για τις 245 μέρες που μπήκε φυλακή. Αθωώθηκε πανηγυρικά. Η ρετσινιά μένει | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μιλάει για τις 245 μέρες που μπήκε φυλακή. Αθωώθηκε πανηγυρικά. Η ρετσινιά μένει

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για τις 245 ημέρες που έμεινε στη φυλακή.

medlabnews.gr 

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μίλησε για τις 245 ημέρες που έμεινε στη φυλακή.

"Τι ακριβώς περιμένετε να σας πω;" ήταν η ρητορική ερώτηση της Έλενας Πολυχρονοπούλου στο πάνελ της εκπομπής "Πρωινό", στον ΑΝΤ1, όταν κλήθηκε να περιγράψει τις ημέρες εκείνες που ήταν έγκλειστη στη φυλακή, κατηγορούμενη, με τον πρώην σύντροφό της, για εμπόριο κοκαΐνης.

"Δε νομίζω πως μπορώ να περιγράψω με λόγια πως είναι να χάνεις την ελευθερία σου. Δεν περιγράφεται" ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: "Το χειρότερο είναι, ότι αν θέλω να σας μεταφέρω συνοψίζοντας την εικόνα του δικαστηρίου που έγινε προχθές για την αποζημίωση, θα το κάνω μια μια φράση της δικαστικής αρχής, που είπε "η κατηγορούμενη". Συνεχίζουν δηλαδή να με αποκαλούν "η κατηγορούμενη” ενώ έχω αθωωθεί πανηγυρικά και αμετάκλητα, λέγοντας πως "δικαίως φυλακίστηκε και δικαίως αθωώθηκε”…", ανέφερε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: "Πείτε μου εσείς, πως γίνεται να έχω φυλακιστεί δικαίως και δικαίως να έχω αθωωθεί. Δεν υπάρχει καμία λογική και καμία αξιοπρέπεια σε όλη αυτή τη φράση από τη δικαστική αρχή. Δεν υπάρχει ταύτιση των δυο απόψεων".

Όσο για την αποζημίωση που πάρει, ανέφερε: "αποζημιώθηκα με το κατώτατο ποσό: Θα πάρω 20 ευρώ για κάθε μια από τις 245 μέρες που έμεινα στη φυλακή" και συνέχισε λέγοντας: "Το θέμα μου δεν είναι μόνο τα χρήματα. Η ρετσινιά ότι έχεις κάνει φυλακή μένει. Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιάζω δυο εκπομπές.

Φυσικά και έχω στιγματιστεί και βιώνω απόρριψη, κυρίως από πιο μεγάλα κανάλια, τα πιο μικρά δίνουν ευκαιρίες. Υπάρχει η νοοτροπία "που πάμε να μπλέξουμε” και την αντιμετωπίζω συχνά".

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου κρίθηκε αθώα παμψηφεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το μοντέλο και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί ότι κατείχαν κοκαΐνης 8 κιλών, έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα. Το μοντέλο απηλλάγη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων