Ναταλία Λιονάκη. Η ηθοποιός που τα παράτησε όλα και έχει γίνει μοναχή στην Κένυα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ναταλία Λιονάκη. Η ηθοποιός που τα παράτησε όλα και έχει γίνει μοναχή στην Κένυα

Είναι η πιο συνειδητή, η πιο σοβαρή, η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου και δε συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους

medlabnews.gr

Η Ναταλία Λιονάκη τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό. Τη Ναταλία Λιονάκη τη γνωρίσαμε το μακρινό 2002 όταν μετά την αποφοίτησή της από το Εθνικό Θέατρο, πήρε μέρος στο καθημερινό σίριαλ του Mega «Φιλοδοξίες και έμεινε εκεί για τρεις σεζόν, γράφοντας πολλές τηλεοπτικές ώρες.

Το ίδιο έγινε όταν συνέχισε με τα απογευματινά δραματικά σίριαλ του Mega, συμμετέχοντας στη σειρά «Βέρα στο Δεξί» της Έλενας Ακρίτα. Μέσα σε λίγα χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σε δράματα και κωμωδίες αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην μικρή οθόνη. Η τελευταία της όμως τηλεοπτική σειρά ήταν τη σεζόν 2008-2009 όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά «40 Κύματα» στον ANT1.

Και από εκείνη τη χρονιά αποφάσισε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Το 2009 μπαίνει σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για περίπου μισό χρόνο αλλά επιστρέφει μετά από πιέσεις των γονιών της σπίτι της. Το 2012 όμως αποφασίζει να αφήσει μία για πάντα τα εγκόσμια και το 2017 γίνεται επίσημα καλόγρια.

Εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου, και πλέον φέρει το όνομα «Φεβρωνία».

Το περιοδικό FULL LIFE την απαθανάτισε τον περασμένο Φεβρουάριο να φοράει μαύρα, να έχει κατάμαυρα μαλλιά και λιτό ντύσιμο, περιμένοντας στην ουρά σε κατάστημα της Αγίας Παρασκευής όπου πηγαίνει για να τυπώσει τα σχέδια στα κεντήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» υποστήριξε άνθρωπος στο περιοδικό ο οποίος την έχει δει από κοντά.

Στο ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού γίνεται λόγος πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα τα οποία κατασκευάζει στο χέρι η ίδια, προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

Η απόφαση της επιτυχημένης ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού και να απαρνηθεί τα εγκόσμια το 2009 ξάφνιασε τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και την οικογένειά της. Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει μόνιμα στην Κένυα και ονομάζεται μοναχή Φεβρωνία.

Μιλώντας για την επιλογή της, δήλωσε ότι δεν την παρέσυρε κανείς, αλλά ήταν μια καθαρά προσωπική επιλογή. «Κανείς δεν μπορεί να σε παρασύρει να γίνεις μοναχός. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει. Είναι η πιο συνειδητή, η πιο σοβαρή, η πιο μεγάλη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου και δε συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους» είχε αναφέρει στο παρελθόν.

«Η ζωή τους είναι ησυχαστική»

O επίσκοπος Μάρκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», όπου αναφερόμενος στη τωρινή ζωή της Ναταλίας Λιονάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι(…)Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Τέλος, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων