Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες. Κατηγόρησε τα εμφυτεύματα που είχε βάλει στο στήθος της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο καρκίνος εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες. Κατηγόρησε τα εμφυτεύματα που είχε βάλει στο στήθος της

Η Έγκερτ είπε ότι αυτοτιμωρείται για το γεγονός ότι δεν έλεγχε τακτικά το στήθος της

 medlabnews.gr iatrikanea

Η ηθοποιός των «Baywatch» και «Charles in Charge» Νικόλ Έγκερτ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023. Η ηθοποιός του Baywatch Νικόλ Έγκερτ αποκάλυψε πως βρέθηκε κι άλλος καρκίνος στους λεμφαδένες της εν μέσω της μάχης της με μια «πολύ σπάνια» μορφή καρκίνου του μαστού

Η 52χρονη πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, δήλωσε τώρα στο Inside Edition πως μόλις έμαθε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν κι άλλα, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία. Η Έγκερτ είπε ότι αυτοτιμωρείται για το γεγονός ότι δεν έλεγχε τακτικά το στήθος της και δήλωσε ότι ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε σε ηλικία 19 ετών έκανε πιο δύσκολο να εντοπίσει τυχόν ανωμαλίες στο στήθος της.

Η σταρ δήλωσε ότι αφού πήρε περίπου 25 κιλά και αισθάνθηκε πόνο στο αριστερό της στήθος από τον Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε μαστογραφία και τρεις βιοψίες, οι οποίες κατέληξαν στη διάγνωση καρκίνου του μαστού δεύτερου σταδίου.

Η ίδια δήλωσε: «Όταν το ένιωσα, η καρδιά μου σταμάτησε και είπα «ω Θεέ μου». Κανείς δεν μπορούσε να με δεχτεί, οπότε μπήκα σε κάθε κέντρο φροντίδας μαστού. Είναι τρομακτικό γιατί κάθε μέρα και κάθε λεπτό που περνάει, ξέρεις ότι μεγαλώνει».

Μόλις έναν μήνα αργότερα, μια μαστογραφία επιβεβαίωσε τελικά τους φόβους της: είχε καρκίνο του μαστού δεύτερου σταδίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η καρδιά μου σταμάτησα, έχασα την ακοή, τα πάντα βυθίστηκαν. Ονομάζεται διηθητικό τριχοειδές καρκίνωμα. Είναι πολύ σπάνιο».

«Οι «αυτοεξετάσεις», σας λέω, χτυπάω τον εαυτό μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να είχα κάνει» πρόσθεσε. Ωστόσο, είπε ότι ο ιστός από τα εμφυτεύματα στήθους της δυσκόλευε τις αυτοεξετάσεις: «Αν δεν τα είχα και είχα τα μικρότερα, φυσικά μου στήθη, είμαι σίγουρη ότι θα το είχα νιώσει πολύ νωρίτερα» και χαρακτήρισε τα εμφυτεύματα «τεράστιο λάθος».

Χειρουργική επέμβαση

Η Έγκερτ αποκάλυψε ότι τα επόμενα βήματά της είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου και να υποβληθεί επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Η σταρ πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν είναι σαφές αν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί.

Όσον αφορά το εξόγκωμα, εξήγησε: «Το νιώθω σίγουρα. Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από το χειρουργείο ή μπορούν να κάνουν το χειρουργείο και μετά να κάνω τη θεραπεία».

Η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη δυσκολία της αναμονής, εκφράζοντας: «Έχω πανικό και σκέφτομαι, «απλά βγάλτε το από μέσα μου»». Και πρόσθεσε: «Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου και σκέφτεσαι, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και είναι μέσα μου. Μεγαλώνει, και απλά θέλεις να το βγάλεις».


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων