Συγκλονίζει και πάλι η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυµάτων Μαρία Καρυστιανού (video). | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει και πάλι η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυµάτων Μαρία Καρυστιανού (video).

Της είπαν Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η µητέρα της 20άχρονης Μάρθας Ψαροπούλου και πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυµάτων Μαρία Καρυστιανού, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο µε την κατάθεσή της στην εξεταστική των Τεμπών.

Η Μαρία Καρυστιανού, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών και μετά την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά το έγκλημα, κάλεσε τους πολίτες να συνυπογράψουν στην πλατφόρμα Change.org ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023, το αίτημα άρσης ασυλίας όλων των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η Μαρία Καρυστιανού την Παρασκευή παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio984 του Ηρακλείου και αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην Εισαγγελέα τα όσα γνώριζε από την έρευνά της και της είπε "αυτά συμβαίνουν" και να πάει να επισκεφθεί μια εκκλησία για να τη βοηθήσει.

"Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει "Ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπτό, είναι ποινικά κολάσιμο", ή οτιδήποτε... να μου λέει: ‘Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας’";, είπε ντροπιασμένη για τη χώρα, όπως χαρακτηριστικά, σημείωσε η κ. Καρυστιανού.

Παράλληλα είπε ότι όταν ρώτησε τον εισαγγελέα Λάρισας ποιος υπέγραψε για να γίνει το μπάζωμα στο σημείο "μηδέν", με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα για την έρευνα στοιχεία, απάντησε πως "δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί, μου το είπαν στο τηλέφωνο ότι οι πραγματογνώμονες ολοκλήρωσαν την έρευνά τους".

Όπως είπε, ζήτησαν ανεπιτυχώς άρση ασυλίας καθώς, όπως λέει, υπήρχαν στοιχεία που ενοχοποιούν πολιτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες πέρα από τις ευθύνες υπηρεσιακών, διοικητικών και εκπροσώπων της ιδιωτικής εταιρείας του τρένου. "Αυτό το θέμα δεν έχει συζητηθεί στη Βουλή. Μήπως γιατί θα αποκαλύπτονταν ότι ο τότε αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών είχε υποπέσει σε κακουργηματικές πράξεις και παραλείψεις, πλέον της αδιαφορίας του για την ασφάλεια των τρένων, όπως το να φροντίσει για τη σύσταση της επιτροπής διερεύνησης αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων ως όφειλε και να θεσπίσει τους εθνικούς κανόνες ασφάλειας που έχουν όλα τα κράτη από το 2016. Δεν είχαμε ούτε ένα σύστημα λειτουργίας", είπε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων