Πάλευε δύο μήνες στην μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου κόλλησε ενδονοσοκομιακή λοίμωξη και πέθανε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πάλευε δύο μήνες στην μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου κόλλησε ενδονοσοκομιακή λοίμωξη και πέθανε

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα

 medlabnews.gr iatrikanea

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, καθώς η σημερινή μέρα έφερε στο φως μια τραγική είδηση, αυτήν του θανάτου της 28χρονης Χρύσας Παττακού που έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα όταν κατά την επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι επιχείρησε να ρίξει ένα μπουκάλι με βενζίνη στο τζάκι για να φουντώσει η φλόγα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί η ίδια εγκαύματα και να προκληθεί πυρκαγιά στο σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια έδινε τη μάχη της στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας ολοένα και βελτιωνόταν.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και εν τέλει κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στο Ρουσσοσπίτι και γενικότερα στο Ρέθυμνο.

Η 28χρονη Χρύσα, η οποία είχε σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, ήταν ένα κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ποιον της και τον χαρακτήρα της.

Η κηδεία της Χρυσούλας Παττακού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ρουσσοσπίτι στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου. Η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 12.30 μ.μ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων