Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η 39χρονη σύζυγος του 45χρονου Παλαιοχριστιανού. Θέλει να πάρει τον 15χρονο γιο του από το νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η 39χρονη σύζυγος του 45χρονου Παλαιοχριστιανού. Θέλει να πάρει τον 15χρονο γιο του από το νοσοκομείο

Θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

 medlabnews.gr

Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας από το 2021 στον δήμο Ερέτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η γυναίκα είχε σύμβαση το 2018 και το 2019 με τον δήμο Ωρωπού.

Πρόκειται για άλλον δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της- στον οποίο προφανώς δεν έμενε αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε και εκείνη στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας μαζί με την υπόλοιπη, πολύτεκνη οικογένειά της.

«Η 39χρονη δούλευε εδώ το 2018 ή το 2019. Σε έργα ήταν. Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο Δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει. Ήταν λίγο απότομη», δήλωσε στο Πρωινό ο υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής.

Στο μεταξύ, ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία χρησιμοποίησε νωρίτερα τη φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική» επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας ο 46χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξία, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρονια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα»

Ο 46χρονος υποστήριξε, τέλος, ότι «δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στη χθεσινή απόπειρα του εντολέα του να επισκεφτεί τον 15χρονο γιο του στο νοσοκομείο, όπου φιλοξενείται χωρίς προβλήματα υγείας και οι Αρχές του αρνήθηκαν. Ο ίδιος είπε πως αυτό δεν έχει βάση, καθώς «δεν του έχουν πάρει την επιμέλεια».

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η αιμομιξία»

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για αιμομιξία, τα χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονική φαντασίας» και τόνισε πως, όσο αρνείται ο εντολέας του να δώσει δείγμα DNA, «ελλοχεύει ο κίνδυνος της Αστυνομίας και να περάσει αυτόφωρο».

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της τηλεργασίας από το… λαγούμι σημειώνοντας ότι «η εργασία του είναι καθ’όλα νόμιμη».

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόλυση του 45χρονου, καθώς έληξε ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο. Έτσι, σύντομα η πορεία του στο δημόσιο θα ανήκει στο παρελθόν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων