Αιμομειξία. 15χρονος στην Κρήτη άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αιμομειξία. 15χρονος στην Κρήτη άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του

Οι ανήλικοι είπαν στην Αστυνομία ότι η σεξουαλική τους πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δυο τους

 medlabnews.gr iatrikanea

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών άσκησε ο εισαγγελέας στον 15χρονο στην Κρήτη που είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 13χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Δίωξη σε 15χρονο που άφησε έγκυο τη 13χρονη αδερφή του στην Κρήτη

Όπως αποκάλυψε ο ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της στο Ρέθυμνο και μάλιστα, οι δυο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Το χρονικό

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες η 13χρονη από τη Βουλγαρία αποκάλυψε στη μητέρα της πως είχε κάποια συμπτώματα που την προβλημάτιζαν.

Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.

Στην Αστυνομία, οι ανήλικοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Ωστόσο, βάσει νομοθεσίας δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς και οι δύο είναι ανήλικοι, ενώ παράλληλα παραβιάζεται ο νόμος περί αιμομειξίας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων