Αισιόδοξοι οι γιατροί για το 35 ημερών βρέφος που εισήχθη σχεδόν χωρίς σφυγμό, στο Καραμανδάνειο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αισιόδοξοι οι γιατροί για το 35 ημερών βρέφος που εισήχθη σχεδόν χωρίς σφυγμό, στο Καραμανδάνειο

Οι γιατροί διαπίστωσαν «οξεία» υπογλυκαιμία, απόρροια του γεγονότος ότι το παιδί δεν μπορούσε να τραφεί (με γάλα)

 medlabnews.gr iatrikanea

Αποσωληνώθηκε το 35 ημερών βρέφος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα. Το βρέφος είχε μεταφερθεί αρχικά στο Καραμανδάνειο σχεδόν χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί του Παιδιατρικού νοσοκομείου το διασωλήνωσαν και κατόπιν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το βρέφος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, όπου ανέλαβαν τη φροντίδα του ο Ανδρέας Ηλιάδης και η ομάδα του.

Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης δήλωσε, σύμφωνα με το δημοσίευμα του pelop.gr, ότι «σήμερα είναι μία καλύτερη μέρα. Φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του».

«Η καρδιά», πρόσθεσε, «έχει απαντήσει στη θεραπεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι σύντομα θα αποδεσμεύσουμε το βρέφος από τον μηχανικό αερισμό».

Εντυπωσιακή η στάση των γονιών

Ο κ. Ηλιάδης σχολίασε δε και τη στάση των γονιών του, οι οποίοι παρότι βιώνουν μία πολύ βάρβαρη δοκιμασία, έχουν εμπιστευτεί απόλυτα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων.

«Οι γονείς είναι δίπλα μας και δεν σας κρύβω ότι μας έχει εντυπωσιάσει η εμπιστοσύνη τους σε ένα τόσο δύσκολο περιστατικό. Προχωράμε σιγά-σιγά και μεθοδικά».

Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο σχεδόν χωρίς σφυγμό.

Οι γιατροί διαπίστωσαν «οξεία» υπογλυκαιμία, απόρροια του γεγονότος ότι το παιδί δεν μπορούσε να τραφεί (με γάλα) για μια-δυο μέρες.

Το διασωλήνωσαν και αμέσως κλήθηκε ασφθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στη ΜΕΘ Παίδων, όπου ανέλαβαν τη φροντίδα του ο κ. Ηλιάδης και η ομάδα του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων