Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα γιατί δεν του άρεσε το κοντοσούβλι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα γιατί δεν του άρεσε το κοντοσούβλι

Eκανε καβγά με αφορμή το κοντοσούβλι που πίστευε πως ήταν της προηγούμενης μέρας

 medlabnews.gr

«Έδειχνε πως ήδη είχε πιει όταν ήρθε στο μαγαζί και έκανε καβγά με αφορμή το κοντοσούβλι που πίστευε πως ήταν της προηγούμενης μέρας» είπε ο 65χρονος μάγειρας για τα όσα συνέβησαν στο ουζερί στη Μενεμένη, όπου ο ίδιος τραυματίστηκε με μαχαίρι.

Αφορμή, σύμφωνα με τη δικογραφία, για το αιματηρό επεισόδιο στο ουζερί της Μενεμένης με τραυματία τον μάγειρα, στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου – θαμώνα για το κοντοσούβλι που είχε παραγγείλει.

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 55χρονος που κατηγορείται για το αιματηρό επεισόδιο στο ουζερί, στις αρχές του μήνα.

Σε βάρος του 55χρονου από την Αλβανία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα (συμπατριώτης του) για να του ζητήσει συγγνώμη. «Με μαχαίρωσε και μετά εξαφανίστηκε για μέρες. Σήμερα πήγα στο νοσοκομείο και έβγαλα τα ράμματα. Αν αργούσα λίγα λεπτά να πάω στο νοσοκομείο θα ήμουν νεκρός. Πρέπει να τιμωρηθεί και να πάει φυλακή» είπε ο μάγειρας για τα όσα έγιναν.

Το 65χρονο θύμα είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και έκανε χειρουργική επέμβαση, ενώ νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Αιτία για την επίθεση που τον έστειλε στο χειρουργείο, ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι. Ο δράστης σηκώθηκε κάποια στιγμή έξαλλος από τη θέση του κ άρχισε να ζητάει εξηγήσεις από τον μάγειρα. Τα επόμενα δευτερόλεπτα εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού.

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ‘’το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’».

«Δεν τσακώθηκαν για το κοντοσούβλι»

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 55χρονου, Λευτερης Μπλιώνας, ο μάγειρας επενέβη τη στιγμή που ο φερόμενος ως δράστης τσακωνόταν με μία κοπέλα και όχι για το… κοντοσούβλι.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων