Ανατροπή. Συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής 16χρονης αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή. Συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής 16χρονης αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος

Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο μετά την απολογία του ο 22χρονος

medlabnews.gr iatrikanea 

Ελεύθερος έφυγε από το ανακριτικό γραφείο μετά την απολογία του ο 22χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής φέρεται να προσπάθησε να απαγάγει μια 16χρονη στο Χαϊδάρι. Στον νεαρό κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης να πλησιάζει τη γειτονιά της ανήλικης, που κατήγγειλε ότι προσπάθησε με τη βία να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Ο νεαρός, που είχε στο πλευρό του τον πατέρα του, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, φέρεται απολογούμενος να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως τα ξημερώματα της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του από την Ελευσίνα, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του, αλλά χάθηκε στους δρόμους του Χαϊδαρίου, με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια από τη 16χρονη και εκείνη παρεξήγησε την κίνησή του.

«Όλα συνέβησαν στις 06:30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρίσω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη, για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω», φέρεται να είπε ο 22χρονος στην απολογία του, όπου και συμπλήρωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστική έκθεση». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «μικροεκδορά» και «ασήμαντη σωματική βλάβη».

Η 16χρονη, πάντως, στην καταγγελία της, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει.

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως ο 22χρονος επιτέθηκε στην κόρη της και τραβώντας την από τα μαλλιά επιχείρησε να της κλείσει το στόμα στην προσπάθειά του να την ακινητοποιήσει και να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της 16χρονης, ο 22χρονος απείλησε το κορίτσι πως θα το μαχαιρώσει αν φωνάξει.

Ωστόσο, οι φωνές της ανήλικης ήταν αυτές που ενεργοποίησαν τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου, γεγονός που οδήγησε στα ίχνη του 22χρονου.

Πάντως, ο πατέρας του νεαρού εμφανίζεται να υποστηρίζει πως ο γιος του δεν έχει καμία εμπλοκή, καθώς «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες».

Το ιστορικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος, τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε στο κορίτσι και επιχείρησε να τη βάλει με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει.

«Είχε πάει μέχρι τη φίλη της. Της επιτέθηκε ξαφνικά ενώ γύριζε σπίτι. Τραβώντας την από τα μαλλιά, προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει, για να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Επιχείρησε να της κλείσει με το χέρι του το στόμα, για να μη φωνάζει», είπε συγκλονισμένη στο Star η μητέρα της 16χρονης, περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε η ανήλικη κόρη της.

Η μητέρα του κοριτσιού πρόσθεσε πως ο 22χρονος την απείλησε πως θα τη μαχαιρώσει, «αν δεν το βουλώσει».

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά της 16χρονης Η 16χρονη στάθηκε δυνατή και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια ενώ πάλεψε με τον επίδοξο απαγωγέα της. Ακούγοντας τις φωνές της, γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν. «Κοιμόμασταν, όταν ακούσαμε κάποιες στριγκλιές και μετά τις στριγκλιές ακούσαμε ένα αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ακούσαμε και τις ρόδες του και ήταν πολύ έντονος και ο θόρυβος. Οι στριγκλιές από το κορίτσι ήταν πολύ έντονες το κορίτσι πρέπει να βρισκόταν σε κίνδυνο», περιέγραψε μάρτυρας.

Η μητέρα της 16χρονης μαζί με έναν γείτονα βγήκαν πανικόβλητοι στο δρόμο, όπου και πρόλαβαν να σημειώσουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του 22χρονου. Η κίνησή τους οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του δράστη.

Είχε περιοριστικά μέτρα ο 22χρονος επίδοξος απαγωγέας

Σύμφωνα με τον Alpha, αποκαλύφθηκε πως ο 22χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για πορνογραφία ανηλίκων και τού έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων