Φρίκη. Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. Τι λέει ο πατέρας; Ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Φρίκη. Γιατρός συνελήφθη για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του. Τι λέει ο πατέρας; Ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Ο γιατρός ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό του

 medlabnews.gr iatrikanea

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα. 

 Φρίκη και αποτροπιασμός στη Λάρισα, καθώς 47χρονος καταγγέλθηκε από την πρώην σύζυγό του για ασέλγεια εις βάρος της τετράχρονης κόρης τους.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Αστυνομία για την καταγγελία που είχε λάβει.

Ο γιατρός ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα άργησε να την επιστρέψει στο σπίτι της, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα της, με την οποία ο 47χρονος έχει χωρίσει.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο γιατρός δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του εντός του αυτοκίνητο του μάρκας HONDA CR-V, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της και ειδικότερα χρησιμοποιώντας το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγός του υπέβαλε σε βάρος του δράστη έγκληση, διότι επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Το χρονικό

Η αστυνομία ενεργώντας ακαριαία, κατάφερε να εντοπίσει τον γιατρό στις 2 το μεσημέρι στις 27-02-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίστηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό από Υ.Ε.Ε.Β.Ε.

Τι απαντά ο πατέρας που κατηγορείται για ασέλγεια

Ο συλληφέντας, ζητεί παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που σύμφωνα με τον ίδιο θα αποδείξει ότι το παιδί είναι «δασκαλεμένο από τη μητέρα του».

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του γιατρού, ανέφερε ότι η καταγγελία ξεκίνησε όταν κάποιοι είδαν τον πατέρα σε έναν παιδότοπο να ξεντύνει το παιδί. «Πράγματι ξέντυνε το παιδί. Το παιδί είναι 3,5 ετών και φορά ακόμα πάνα. Ένας πατέρας για να το αλλάξει θα πρέπει να το ξεντύσει. Θεωρητικά μια συμπεριφορά τέτοια θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργη από κάποιον που δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία ανέφερε ένα περιστατικό. «Η θέση του πατέρα είναι πως λόγω της έντονης δικαστικής διαμάχης που υπάρχει με τη μητέρα, μιλάμε για μια δύσκολη κατάσταση, ότι το παιδί είναι δασκαλεμένο, γι’ αυτό και ζήτησε να γίνει εξέταση για σωματικά υγρά, στο αυτοκίνητο, στα ρούχα του, στα ρούχα του παιδιού, στα μωρομάντηλα κλπ».

Ερωτώμενος σχετικά με τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση του πελάτη του, ο δικηγόρος, σημείωσε: «Είναι λογικό σε ένα τέτοιο αδίκημα, οι δικαστικές αρχές θα είναι πιο αυστηρές από ό,τι πρέπει. Επειδή υπήρχαν βίντεο που ευτυχώς για το παιδί δεν έδειξαν κάτι. Στην κατάθεση του παιδιού και στην ερώτηση για ποιο λόγο να πει το παιδί ψέματα, κρατήθηκε. Αν θέλετε θα μπορούσε η Δικαιοσύνη να περιμένει την παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν όντως αυτό που ισχυρίζεται ο πατέρας, ότι είναι καθοδηγούμενο, επιβεβαιώνεται.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για τη σύλληψη του γιατρού

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του 47χρονου γιατρού από τη Λάρισα, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 3,5 ετών κόρης του, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δίνει διευκρινίσεις σχετικά με την ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε για τον γιατρό από τη Λάρισα και η οποία οδήγησε στη σύλληψή του για τη σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.

«Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού και εξηγεί:

-27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του.

-Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

Διαβαστε επισης

Αν ένα παιδί είναι θύμα σωματικής κακοποίησης ή μάρτυρας πώς θα το καταλάβετε; Εμφανίζει αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων