Νέο φονικό. Σκότωσε με δίκαννο στην μέση του δρόμου τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νέο φονικό. Σκότωσε με δίκαννο στην μέση του δρόμου τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε

Ενα ακόμα άγριο έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο.

medlabnews.gr 

Ενα ακόμα άγριο έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η άγρια δολοφονία στην Νίκαια έχει προκαλέσει σοκ, καθώς είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες. Ο πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κυζίκου και έχει προκληθεί πανικός στη γειτονιά.

Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο 40χρονος. Αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμεναν ο γαμπρός του και η κόρη του.

Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για να μείνει με το ζευγάρι.

Ως προς το έγκλημα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον περίμενε έξω από το πάρκινγκ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με μία σφαίρα και λίγα μέτρα πιο πέρα αυτοκτόνησε.

Το νέο περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του στις 24 Φεβρουαρίου

Η μαρτυρία για το φονικό στη Νίκαια «Ήταν πολύ καλά παιδιά, τόσο το θύμα όσο και η σύζυγός του. Είμαστε σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Ο 39χρονος ήταν οικογενειάρχης. Ήταν συνεχώς από το σπίτι στη δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι. Πριν το φονικό υπήρξε ένταση. Ακούστηκε η κοπέλα να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλάει τον δράστη που αυτοκτόνησε να μην τον σκοτώσει. Μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και στη συνέχεια ένας δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά η κάτοικος της γειτονιάς

Μέχρι στιγμής το τι όπλισε το χέρι του 64χρονου παραμένει ασαφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε χωρίσει πρόσφατα με την σύζυγό του και θεωρούσε ότι εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια. Για αυτό και κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε σήμερα το πρωί καρτέρι έξω από το σπίτι της κόρης του και του γαμπρού του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων