Προφυλακίστηκε ο ιατρός που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του. «Τίποτα από αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προφυλακίστηκε ο ιατρός που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του. «Τίποτα από αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα»

Ο γιατρός είχε περιέργη συμπεριφορά στον παιδότοπο

medlabnews.gr iatrikanea 

«Τον μπαμπά τον αγαπάω, αλλά τον φοβάμαι» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στην παιδοψυχολόγο, παρουσία αστυνομικών, το 3,5 ετών κοριτσάκι από τη Λάρισα, που εξετάστηκε για ασέλγεια από τον ίδιο του τον πατέρα, που είναι γνωστός γιατρός της περιοχής.

Την ώρα που ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα, κρίθηκε προφυλακιστέος, ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με τον ίδιο και να βρίσκεται με το κοριτσάκι για πολύ ώρα στο αυτοκίνητο του. Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τις πολύ κακές σχέσεις του κατηγορούμενου με τη σύζυγο του.

Στο νέο οπτικό υλικό, ο 47χρονος εμφανίζεται να έχει πάρει το παιδί του και να κάθονται στο αμάξι του για αρκετή ώρα. Μετά από λίγο, καταγράφεται να βγαίνει από αυτό και να πετάει κάποια χαρτιά. Οι Αρχές έχουν, στο μεταξύ, εντοπίσει μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του γιατρού και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό.

«Ο γιατρός είχε περιέργη συμπεριφορά στον παιδότοπο» Σύμφωνα με τον ALPHA, όπου μίλησε ο ιδιοκτήτης παιδότοπου όπου πήγαινε ο 47χρονος με την κόρη του, ο γιατρός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά και μάλιστα υπάλληλοι είχαν εντοπίσει τον άνδρα να κάνει μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες.

«Όντως κυκλοφορούσε με το εσώρουχο», δήλωσε ο συνεργάτης του κατηγορούμενου για ασέλγεια της σχεδόν 4χρονης κόρης του

Τίποτα απ' αυτά που έχουν ειπωθεί δεν είναι ψέματα, δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην συνεργάτης του κατηγορούμενου γιατρού για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Πρόσθεσε πως ό κατηγορούμενος είναι μια ιδιόμορφη περίπτωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές. Συμπλήρωσε πως ο κατηγορούμενος κατοικεί αρκετό στην περιοχή και ανέφερε πως όντως κυκλοφορούσε με το εσώρουχο στο χωριό και «όντως είχε λούσει το παιδί με λάστιχο».

Αναφορικά με το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, ο Δημήτρης Αλεξίου δήλωσε ότι πράγματι ανήκει στον γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του και έχει προφυλακιστεί, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό απ' τα μωρομάντηλα που εντοπίστηκαν.

Υποστήριξε ότι ο γνωστός γιατρός είχε γενικά περίεργη συμπεριφορά όταν πήγαινε με την 4χρονη στον παιδότοπο: έφερνε δικά του σκεύη και τα παιχνίδια τους ήταν ιδιαίτερα. Μάλιστα, ανέφερε ότι υπάλληλοι του παιδότοπου τον είχαν δει να κάνει μπάνιο την κόρη του στις τουαλέτες με κρύο νερό.

Ο άνδρας ανέφερε ακόμα ότι ένα βράδυ πέρασαν από τον παιδότοπο και πήρε ένα τόστ για το παιδί. Έφυγαν από το κατάστημα, μπήκαν στο αμάξι, όμως δεν αναχώρησαν και παρέμειναν στο αυτοκίνητο για κάμποση ώρα. Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου πέρασαν δίπλα από το όχημά του και παρατήρησαν ότι τα τζάμια ήταν θολά.

Ανατριχιαστικές περιγραφές

Η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού έχει μιλήσει στους αστυνομικούς για την ενδοοικογενειακή βία που δέχτηκε και ανέφερε πως ήδη από τον πρώτο χρόνο του γάμου τους την χτυπούσε.

«Από τον πρώτο κιόλας χρόνο του γάμου μας με χτυπούσε και με κακομεταχειριζόταν. Εκκρεμούν οι μηνύσεις που του έχω κάνει. Είχε χρειαστεί να νοσηλευτώ γιατί μου είχε σπάσει τη μύτη ενώ, ήμουν έγκυος. Έπαιρνε το παιδί αγκαλιά ενώ ήταν γυμνός και το ακουμπούσε στα γεννητικά του όργανα και φαινόταν να έχει ερωτική διάθεση. Φιλούσε τη μικρή στην ευαίσθητη περιοχή και ήθελε να της βάζει μόνο αυτός κρέμα. Της έπινε το γάλα και έβαζε τις χρησιμοποιημένες πάνες της στο πρόσωπό του. Ξάπλωνε γυμνός στον καναπέ και άφηνε τη μικρούλα πάνω του να τον περιεργάζεται».

«Με χτυπούσε όταν αντιδρούσα ακόμα και μπροστά στο παιδί. Χωρίσαμε και όσο εκείνος έπαιρνε το παιδί παρατήρησα ότι δεν τρεφόταν καλά και έκανε εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ότι κάποιες φορές την χτυπούσε και της φώναζε. Έμαθα ότι το καλοκαίρι σε μια αυλή ταβέρνας έγδυσε το παιδί και το έπλυνε με λάστιχο. Μάλιστα, υπάρχει και σχετική φωτογραφία με τον ίδιο να κάθεται γυμνός στο πεζοδρόμιο και το παιδί στα χέρια. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη».

«Όντως, εδώ και χρόνια έχει μία ιδιαίτερη συμπεριφορά», είπε ο Δημήτρης Αλεξίου, πρώην συνεργάτης του 47χρονου, αναφέροντας πως ο κατηγορούμενος ήταν «ιδιαίτερος» και περίεργος και είχε τύχει στο παρελθόν να κυκλοφορεί στο χωριό με το εσώρουχό του.

Ο 47χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων