Ο ένας κάπνιζε και ο άλλος δεν φορούσε ζώνη και η ΕΛ.ΑΣ τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο ένας κάπνιζε και ο άλλος δεν φορούσε ζώνη και η ΕΛ.ΑΣ τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Αναστάτωση προκάλεσαν δυο άνδρες, σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν την απογείωση

 medlabnews.gr 

Αναστάτωση προκάλεσαν δυο άνδρες, σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν την απογείωση, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωράει στη σύλληψή τους.

Συγκεκριμένα, πριν την απογείωση του αεροσκάφους, οι δύο επιβάτες ηλικίας 24 και 40 ετών, παρά τις συνεχείς συστάσεις, δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του πληρώματος και του κυβερνήτη και από τον τελευταίο κρίθηκε αναγκαία η αποβίβαση τους για την ασφάλεια της πτήσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ ο 40χρονος αρνούνταν να δέσει τη ζώνη ασφαλείας του.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροσκαφών, διασάλευση της τάξης και παράβαση εντολών Κυβερνήτη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδιο Εισαγγελέα που τους άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών (που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο για άνθρωπο) σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Τι ισχυρίστηκαν οι δυο επιβάτες

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο απολογήθηκε ότι άτμισε ασυναίσθητα, ενώ ο άλλος επικαλέστηκε ένα πρόβλημα υγείας για να δικαιολογήσει την άρνησή του να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας.

Κατά την ίδια δικογραφία, καθώς οι δύο επιβάτες αγνοούσαν τις συνεχείς συστάσεις που τους γίνονταν, ο κυβερνήτης έκρινε αναγκαία την αποβίβασή τους, ενώ ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί που τους συνέλαβαν. Μετά την αποβίβασή τους το αεροσκάφος εκτέλεσε κανονικά την πτήση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων