Ανατροπή στην Ηλιούπολη μετά από την ιατροδικαστική έκθεση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή στην Ηλιούπολη μετά από την ιατροδικαστική έκθεση

Ο ιατροδικαστής φαίνεται πως ανατρέπει το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ.

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο ιατροδικαστής φαίνεται πως ανατρέπει το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ. που αντιμετώπιζε την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη ως διπλή ανθρωποκτονία, καθώς βλέπει διαφορετική ώρα θανάτου μητέρας και γιου.

Να θυμίσουμε ότι από την αρχή ΕΛ.ΑΣ αναφέρθηκε για άγριο έγκλημα στην Ηλιούπολη καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου νεκροί μία γυναίκα 60 ετών καθώς και ο γιος της, περίπου 36 ετών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το τραύμα του 36χρονου είναι στο μάγουλο και γνάθο, άρα δεν συνάδει με ακαριαίο θάνατο και η σορός του ήταν σε νεκρική ακαμψία, σε αντίθεση με αυτή της 36χρονης, η οποία μπορεί να ήταν και μία εβδομάδα νεκρή.

Παράλληλα, έχει εντοπίσει και ίχνη αίματος από το σημείο όπου βρέθηκε το όπλο μέχρι το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο όπου κατέληξε ο 36χρονος.

Επικρατέστερο σενάριο πλέον - και συμφωνα με τα τελευταία δεδομένα - είναι να σκότωσε τη 61χρονη ο γιος της και έπειτα να αυτοπυροβολήθηκε.

Σημειώνεται πως η γυναίκα βρέθηκε καθισμένη και τραυματισμένη στο κεφάλι σε καρέκλα στο σαλόνι, ενώ ο γιος στο δωμάτιο του ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Πλέον δεν αποκλείεται να αυτοτραυματίστηκε, να κατάφερε να κάνει κάποια βήματα και να έφτασε στο δωμάτιο όπου και κατέληξε. Ο νεαρός άνδρας φέρει, άλλωστε, τραύμα στο μάγουλο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων