Χρονοπούλου. Δολοφονία; Δεν έπεσε μόνη της. Καποιος την έσπρωξε ή την κτύπησε στο κεφάλι; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χρονοπούλου. Δολοφονία; Δεν έπεσε μόνη της. Καποιος την έσπρωξε ή την κτύπησε στο κεφάλι;

 

 medlabnews.gr 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων σχετικά με τον τρόπο που πέθανε η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως η δικογραφία για τον τρόπο που πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

«Για τον θάνατο της ύστερα από την εισαγγελική παραγγελία μίλησε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Για την Μαίρη Χρονοπούλου και τον θάνατο της, ύστερα από την εισαγγελική παραγγελία που άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων, μίλησε ο Δημήτρης Χατζημιχάλης στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο Κανάλι το μεσημέρι της Κυριακής.

Εισαγγελική παραγγελία για τον θάνατό της

Μεταξύ άλλων, δε, ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε πως «σίγουρα έχουμε υποψίες αλλά δεν μπορώ να τις πω εδώ. Δεν γίνεται γιατί θα έχουμε θέματα. Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι, δεν μείναμε όμως άπραγοι οι φίλοι της Μαίρης και κάναμε αυτές τις ενέργειες που χρειάζονταν παρότι πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Είχαν πει ότι «όχι, η υπόθεση θα πάει στο αρχείο αλλά τελικά δεν πήγε στο αρχείο».

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της. Πιστεύουμε ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε την χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό πιστεύουμε. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι διότι η απογραφή που έγινε, κατόπιν δικής μας αίτησης στο ειρηνοδικείο, το οποίο διόρισε τριμελή επιτροπή, υπολογίστηκε η αξία μόνο 4.565 ευρώ. Δηλαδή μόνο μια εικόνα του 1700, που είχε η Μαίρη, έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ».

«Έχουμε ζητήσει αντίγραφο της απογραφής για να πληροφορηθούμε πως έγινε. Λείπουν πράγματα; Υποτιμολόγησαν; Τι να πω και γω; Δεν μπορώ να ξέρω. Όπως και το θέμα του νοσοκομειακού δεν έχει διευκρινιστεί. Πως πήγε η Μαίρη στον νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και σε τι χρόνους; Δεν βρέθηκε το νοσοκομειακό, δεν ήταν το 166 γιατί κρατάει αρχεία και όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο δικηγόρος για την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων