Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Πώς πέθανε; Έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Πώς πέθανε; Έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της

Κατά πάσα πιθανότητα έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της ηθοποιού

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Συνεχίζεται το θρίλερ για τις συνθήκες θανάτου της λατρεμένης ηθοποιού, καθώς ανοίγει δεύτερος κύκλος καταθέσεων ύστερα από εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Την εν λόγω έρευνα διενεργεί το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής έπειτα από αίτημα των στενών της φίλων για το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς εγείρει ερωτηματικά ο θάνατός της..

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 6 Οκτωβρίου 2023 σε ηλικία 90 ετών, σκορπίζοντας θλίψη.

Μήνες μετά, ο δικηγόρος της πιέζει για να δοθούν απαντήσεις για τον θάνατό της, ενώ αποκαλύπτει και τα όσα έχουν δηλώσει οι μάρτυρες κατά τις καταθέσεις τους.

Έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, άνοιξε χθες νέος κύκλος καταθέσεων για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου. Όπως αναφέρει το STAR την Τρίτη (26/3) κατέθεσε ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγκόπουλος, καθώς και άλλα πρόσωπα ώστε να διευκρινιστούν στοιχεία που μέχρι τώρα υπάρχουν στη δικογραφία. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι κατά πάσα πιθανότητα έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, έφτασε σήμερα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ο πρώην σύντροφος της σπουδαίας ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος.

«Προ ημερών με πήραν τηλέφωνο και με κάλεσαν σήμερα να παρουσιαστώ σαν μάρτυρας, σχετικά με την υπόθεση της Μαίρης. Από όσο ξέρω, όλοι οι φίλοι της θα έρθουν να καταθέσουν κάποια στιγμή», είπε ο Νίκος Σταγόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο άνοιξε νέος κύκλος καταθέσεων, αλλά και να τα ήξερα δε θα σας τα έλεγα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», πρόσθεσε. Σε ερώτηση δε, για το αν υπάρχει περίπτωση έκπληξης ή ανατροπής στην υπόθεση, απάντησε ότι «όλα είναι πιθανά».

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, Χάρης Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, την έρευνα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μάλλον έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από το σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού.

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στον Alpha για την υπόθεση που έχει αναλάβει και θεωρεί ότι το αιμάτωμα στο κεφάλι δεν μπορεί να προκλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο λέγεται ότι έπεσε. Όπως τόνισε, η ηθοποιός φορούσε ένα ματωμένο νυχτικό που της αφαιρέθηκε κατά τη μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό».

«Θρίλερ με το ματωμένο νυχτικό της» «Ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε κι έφυγε από τη ζωή. Οι συνθήκες που έγινε, έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Δεν είναι τόσο το νυχτικό, αλλά ο τρόπος και το σημείο που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν δικαιολογεί τον τραυματισμό της. Δηλαδή βρέθηκε σε ένα χαλί. Όταν πέσει κάποιος σε ένα χαλί, δε χτυπάει τόσο δυνατά το κεφάλι του ώστε να δημιουργηθεί αυτό το τραύμα και το αιμάτωμα που επέφερε τον θάνατό της. Επίσης, όταν πέσει κάποιος από τα σκαλιά, συνήθως πέφτει μπροστά» είπε αρχικά.

«Εδώ, είχαμε το εξής παράδοξο: ενώ υποτίθεται έπεσε από τα σκαλιά, το κεφάλι της βρέθηκε από τη μεριά προς τα σκαλιά ενώ θα έπρεπε να είναι τα πόδια της. Οι συνθήκες του τραυματισμού της είναι περίεργες» συμπλήρωσε o κ. Χατζημιχάλης.

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία κάλεσε δύο μάρτυρες για το τυπικό μέρος με το πιστοποιητικό της νεκροτομής και στη συνέχεια της αποτέφρωσης στη Ριτσώνα.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Χατζημιχάλης η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της που την εντόπισαν τραυματισμένη θα καταθέσουν και θα πιστοποιήσουν τη σωρό της. Τέλος μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο...

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων