Συγκίνηση για την 20μηνών Νεφέλη. Χειρουργήθηκε για όγκο στο κεφάλι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκίνηση για την 20μηνών Νεφέλη. Χειρουργήθηκε για όγκο στο κεφάλι

η Νεφέλη είχε διαγνωστεί με μυελοβλάστωμα, που είναι κακοήθης (καρκινικός) όγκος εγκεφάλου

medlabnews.gr iatrikanea 

Η μικτή Νεφέλη πάσχει από κακοήθη όγκο του εγκεφάλου (μυελοβλάστωμα) και αγωνίζεται να κερδίσει την μάχη της ζωής. Κέρδισε ήδη την πρώτη μάχη και, την εβδομάδα αυτή, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης «Άγιος Λουκάς», όπου κρίθηκε ως το καταλληλότερο Νοσηλευτικό Ίδρυμα για την περίπτωση της, όπου και υοεβλήθει σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα λέει «ευχαριστώ» σε όσους βοήθησαν, η οικογένεια της μικρής Νεφέλης, του 20 μηνών μωρού από χωριό του δήμου Πλατανιά που χρειάστηκε να μεταφερθεί και να χειρουργηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώνει η οικογένεια, η μικρή είχε ένα επιτυχημένο χειρουργείο και βγήκε από τη ΜΕΘ με τα πρώτα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά!

Υπενθυμίζεται πως η Νεφέλη είχε διαγνωστεί με μυελοβλάστωμα, που είναι κακοήθης (καρκινικός) όγκος εγκεφάλου και χρειαζόταν να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά.

Η επέμβαση έγινε στην Κλινική «Άγιος Λουκάς», στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Στιγμές που νιώθεις αδύναμος, ανήμπορος. Το μικρό μας αγγελούδι, η Νεφέλη μας, χρειάστηκε να χειρουργηθεί για δεύτερη φορά. Και αυτό έγινε κατορθωτό χάρη στην αγάπη πολλών ανθρώπων, όλων εσάς, που σταθήκατε έμπρακτα στο πλευρό μας και μας δείξατε το μεγαλείο της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από τα βάθη της ψυχής μας. Σας ευχαριστούμε που γεμίσατε τις καρδιές μας ελπίδα και ευγνωμοσύνη. Ευχόμαστε το καλό που μας κάνατε να το συναντάτε καθημερινά στη ζωή σας. Με υγεία!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

– Τον γιατρό μας, κ. Βασίλη Ζούντσα, ο οποίος πραγματοποίησε την απαιτητική χειρουργική επέμβαση στην Κλινική «Άγιος Λούκας», στη Θεσσαλονίκη, καθώς και όλους τους συνεργάτες του και τις συνεργάτιδές του.

– Τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο και τους εφημέριους των τοπικών εκκλησιών, για το συγκινητικό ενδιαφέρον και την πραγματικά πολύτιμη βοήθεια.

– Φορείς, Σωματεία και συμπολίτες μας, που ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Η Νεφέλη μας είχε ένα επιτυχημένο χειρουργείο, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και σας χαιρετά με ένα μεγάλο φιλί.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Οικογένεια Μαριανάκη

Στέλιος, Καλλιόπη, Γιάννης, Νεφέλη

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων