Καλά τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καλά τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ο τραγουδιστής καταγράφει οριακή βελτίωση και διατήρησε αυτόνομη αναπνευστική λειτουργία

 

medlabnews.gr iatrikanea 

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοταςο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε καταστολή, ενώ οι πρώτες προσπάθειες αφύπνισής του δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία.

Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας αρχίζει τελικά να συνέρχεται, καθώς την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σημάδι, ώστε σιγά σιγά – όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Ρενέ Σαραντινού στην On Time – η πορεία του να εξελίσσεται προς το καλύτερο. «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα» λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραγουδιστής αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η σύζυγός του, Κατερίνα αναφέρει στην On Time: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του.

Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε»..

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων