Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος ήρθαν τα ευχαριστώ και τα κατηγορώ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος ήρθαν τα ευχαριστώ και τα κατηγορώ

Απαραίτητη κρίθηκε η διακομιδή του από το κυκλαδίτικο νησί σε νοσοκομείο της Αθήνας

 medlabnews.gr iatrikanea

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος στην Πάρο όπου είχε βρεθεί αυτές τις ημέρες για τον εορτασμό του Πάσχα. Απαραίτητη κρίθηκε η διακομιδή του από το κυκλαδίτικο νησί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις. το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν έχει υποστεί κάποια παραπληγία

Στην ανάρτηση του, εκφράζει τα «ευχαριστώ» του σε ανθρώπους που τον βοήθησαν στην περιπέτεια της υγείας του και περιγράφει τον «πραγματικό εφιάλτη» που έζησε, αναδεικνύοντας την τραγική κατάσταση του ΕΣΥ και τις ελλείψεις που υπάρχουν ειδικά στα νησιά αναφέροντας χαρακτηριστικά «Να γνωρίζετε ότι η μόνη σας ελπίδα αν βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση κάπου στο Αιγαίο – ένα εγκεφαλικό ας πούμε – είναι τα φτερά της Πολεμικής Αεροπορίας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Πάρις Καρβουνόπουλος 

«Το πρώτο ευχαριστώ στο Θεό – σε όποιον Θεό πιστεύει ο καθένας – που δίνει τις … αναβολές. Νομίζω ότι ήταν πολύ γενναιόδωρος μαζί μου.

Το δεύτερο ευχαριστώ στην κυρία Αλεξάνδρα που ήταν ο Άνθρωπος που έσπευσε να με βοηθήσει. Ευχαριστώ όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να μεταφερθώ από την Πάρο στην Αθήνα.

Να γνωρίζετε ότι η μόνη σας ελπίδα αν βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση κάπου στο Αιγαίο – ένα εγκεφαλικό ας πούμε – είναι τα φτερά της Πολεμικής Αεροπορίας. Κι επειδή αυτά ανήκουν σε όλους μας να τα απαιτήσετε με κάθε τρόπο.

Το τρίτο και μεγάλο ευχαριστώ στα νέα παιδιά του Κέντρου Υγείας Πάρου, που πολεμούν χωρίς όπλα. Και φυσικά στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ που παραμένει κορυφαίο!

Για αυτό ίσως κάποιοι θέλουν να κλείσουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία … Χαλάνε τη πιάτσα.

Και πάμε από τα ευχαριστώ στα κατηγορώ:

Είναι δυνατόν ένα πλούσιο νησί των Κυκλάδων να διαθέτει ένα ασθενοφόρο; Έζησα ως ασθενής την αγωνία του πληρώματος που έπρεπε να διαχειριστεί 1,2 και 3 περιστατικά μαζί… Πραγματικός εφιάλτης.

Είναι δυνατόν η Πάρος, ένα από τα νησιά που έχει επιλέξει η οικονομική ελίτ της χώρας για να κάνει διακοπές να έχει αξονικό τομογράφο χωρίς χειριστές για να τον δουλέψουν;

Αν αυτά συμβαίνουν στη Πάρο, εμείς συζητάμε και γράφουμε για το Καστελόριζο, τη Γαύδο, την Ανάφη, τη Σύμη και δεκάδες άλλα νησιά που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους;

Αυτή είναι η κατάσταση στη χώρα που θέλει να πιστεύει ότι η βαριά βιομηχανία της είναι ο τουρισμός. Είμαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Υ.Γ. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα μηνύματα στήριξης. Δηλώνω και έκπληκτος και ευγνώμων… ».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Υπήρξε επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters. Επίσης είναι του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων