Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για την περιπέτεια της κόρης του στη θάλασσα. Παραλίγο να χρειαστεί ανάνηψη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για την περιπέτεια της κόρης του στη θάλασσα. Παραλίγο να χρειαστεί ανάνηψη

Η κόρη μου ήπιε νερό στη θάλασσα και ήταν ένα στάδιο πριν από την ανάνηψη

 medlabnews.gr

Ο Πέτρος Συρίγος και η σύζυγός του πριν από περίπου ένα χρόνο πραγματοποίησαν τον γάμο τους μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους. Το κοριτσάκι σήμερα έχει κλείσει δύο χρόνια ζωής από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και άλλαξε τα πάντα για τον γνωστό σεφ.

Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες την Κυριακή 12/5 και αφηγήθηκε μεταξύ άλλων πως είναι σήμερα η ζωή του μετά τη γέννηση της κόρης του. Ο Πέτρος Συρίγος και η σύζυγός του απολαμβάνουν την οικογένειά τους, ωστόσο δεν κρύβουν τις προκλήσεις που φέρνει ένα παιδί.

Ανατριχιαστικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε ο σεφ ένα ατύχημα, που συνέβη το καλοκαίρι στη θάλασσα με την κόρη του, καθώς παραλίγο το παιδί να χρειαστεί ανάνηψη.

Η αποκάλυψη του Πέτρου Συρίγου για την περιπέτεια της κόρης του στη θάλασσα «Η Βαλέρια είναι δύο χρονών και δύο μηνών. Δοκιμαζόμαστε σαν άνθρωποι. Θεωρώ ότι μέχρι τα δύο έτη δεν σου αφήνει χρόνο το παιδί. Γιατί και εσύ το μαθαίνεις το παιδί και αυτό μαθαίνει την καθημερινότητα την καινούργια. Από εδώ και πέρα ευελπιστώ να έχουμε λίγο χρόνο για εμάς.

Κοιμάται εκπληκτικά, κοιμάται τέλεια, ανοίγει το μάτι, τελειώνουν όλα. Εκεί ξεκινάει ένα τελείως διαφορετικό παιδί, έχει πολλή ενέργεια, θέλει να ζήσει τη ζωή της, την κάθε στιγμή. Και όπου χρειάζεται είμαστε από πίσω.

Δεν κάθεσαι ποτέ να φας με το παιδί και όποιος είναι γονιός το ξέρει, αλλά το προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε να κάτσουμε κανονικά. Θέλουμε αυτό που ζούμε εμείς, να το βλέπει και να το ευχαριστιέται και το παιδί.

Μια φορά ήμασταν μέσα στη θάλασσα και παίζαμε αγκαλιά, κάπως κάτι έγινε, γυρνάει το κεφάλι της και μπαίνει μέσα. Σε δευτερόλεπτα τη σηκώνει, αλλά είχε πιει νερό. Παθαίνω την πλάκα μου και βλέπω ότι το παιδί βήχει τόσο πολύ και παθαίνω λέω δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω παρακολουθήσει από σεμινάρια τα πάντα.

Παθαίνω πανικό και λέω Πέτρο εσύ πρέπει να σώσεις το παιδί σου. Και εκείνη την ώρα βγαίνω προς τα έξω, το παιδί έβηχε τόσο πολύ και μου είχε μείνει ένα τελευταίο στάδιο ώστε να αρχίζω να της κάνω ανάνηψη. Είχε περάσει χρόνος. Το παιδί συνέρχεται, η μαμά της έκλαιγε. Μου έκανε εντύπωση, ότι δεν ήρθε ούτε ένας να βοηθήσει. Γεμάτη η παραλία, εγώ είχα κάνει χαμό. Έβλεπαν ότι είμαι με ένα παιδάκι, που πνιγόταν, δεν ήρθε ούτε ένας, νευρίασα τόσο πολύ μετά», είπε ο Πέτρος Συρίγος.

Διαβάστε επίσης:

Πνιγμός στη θάλασσα. Πρώτες βοήθειες (video)

Σε πόση ώρα μετά το φαγητό μπορείτε να Κολυμπήσετε;

Πως προστατεύουμε τα βρέφη και τα νήπια σε θάλασσα και πισίνα. Οδηγίες από τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας

Οδηγίες για τους κολυμβητές. Οι πνιγμοί, η δεύτερη αιτία θανάτων, λόγω ατυχημάτων, στα μικρά παιδιά

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων