Συγκλονιστικό. Κάηκε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Μεταξά στην φωτιά στο κέντρο της Αθήνας | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονιστικό. Κάηκε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Μεταξά στην φωτιά στο κέντρο της Αθήνας

Ήταν η γυναίκα που πέθανε μαζί με τον αδερφό της σε φωτιά διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας

 medlabnews.gr iatrikanea

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε τη νύχτα σε διαμέρισμα επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας.

Το διαμέρισμα τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες, με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια που ζούσαν στο διαμέρισμα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- να βρουν τραγικό θάνατο.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν πολλά αντικείμενα και ότι επρόκειτο για ρακοσυλλέκτες.

Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά

Διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο νοσοκομείο Μεταξά ήταν η γυναίκα που πέθανε μαζί με τον αδερφό της στη φωτιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, η γυναίκα ήταν «συνάδελφος με πλούσια προσφορά στο ΕΚΑΒ, στις αεροδιακομιδές». «Βοηθούσε παντού. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα και ήταν υπό θεραπευτική αγωγή και εκτελούσε με ασφάλεια τα καθήκοντά της», είπε ο κ. Γιαννάκος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους», κατέληξε.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων