Αντιμέτωπος με την υψηλή πίεση και την δυσαρθρία ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αντιμέτωπος με την υψηλή πίεση και την δυσαρθρία ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό

Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και προτάσεις

 

medlabnews.gr iatrikanea 

Θετικά είναι τα νέα για την πορεία υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευρολογική Κλινική, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σήμερα (Τετάρτη, 15/5) όταν ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι ενθαρρυντικά, ενώ η πορεία του παρουσιάζει βελτίωση, σύμφωνα με τη σύντροφό του.

Ωστόσο, το πρόβλημα στην ομιλία του δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα πλήρως, ενώ υψηλή είναι και η πίεσή του.

Ο καλλιτέχνης έχει στο πλευρό του συνεχώς τους γιατρούς, ενώ έχει ξεκινήσει λογοθεραπεία για να επανέλθει γρηγορότερα η ομιλία του.

Το μήνυμα της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την κατάστασή του και δήλωσε: «Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών. Το δεύτερο με τη βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δύο».

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος στο «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

Όπως είπε ο κ. Γιαννάκος, που επικαλέστηκε συναδέλφους του από το Τζάνειο νοσοκομείο, η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα εξελίσσεται ομαλά, πάει πολύ καλά και κάνει βόλτες στον διάδρομο.

«Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και προτάσεις γιατί εκεί ήταν το πρόβλημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και θα βγει σύντομα υγιέστατος. Να τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων